Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 zalmfilets (met vel), 10 gram gesmolten boter, 8 dunne halve schijfjes citroen, 150 ml visbouillon, 50 ml droge witte wijn, 2 sjalotjes, fijngehakt, 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 2 personen: 1 ui, 1 prei, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 el citroensap, 200 gram kipfilet, 2 el boter, 1 el maïzena, 2 el sherry, 4 el ketjap[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com125 gram maanzaad, 150 gram boter, 70 gram witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 el citroenrasp, snufje zout, 2 el rum/kirsch, 4 eidooiers, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn het najaar had ik in Lille een silicone Madeleine-vorm gekocht en nu dan eindelijk eens Madeleines gebakken. Het zijn lekkere, luchtige cakejes geworden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comal heel lang zoek ik naar een goed recept voor Duivekater. In Amsterdam Noord kochten we deze bij Bakkerij Lobs, naar het recept van bakker Kroese. Alle[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 december heel snel klaar, en bijzonder smakelijk nodig: 1 spitskool in repen van 2 cm, 1 prei in ringen, 20 gram boter, 100 ml slagroom, scheutje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 20 mei Donderdag is er meestal tijd om te bakken, dus weer een wat bewerkelijker brood. Het smaakte als een soort cake. Deeg maken van: 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comook erg lekker zonder de maiskolven 2 verse maïskolven, zeezout, 250 gram rijst, 75-100 gram gemengde sla, 150 gram spekreepjes, 1 dunne prei (in ringetjes), 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com