Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote peren, geschild en in bolletjes (met een parisienne- of meloenlepel) 4 dl port 2 dl rode wijn 1 stokje kaneel 1[...]
Bron: allrecipes.nlStoofpeertjes: dit bijgerecht hoort echt bij een winterse dag. Naast een kruimige aardappel, sperzieboontjes en een heerlijk stukje suddervlees met goudbruine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comSoms heb ik zomaar zin in stoofperen, maar ontbreekt het me aan de tijd om deze te maken. Stoofperen kant en klaar kopen vind ik geen optie. Toen ik dus[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlStoofperen met Effect Dit zijn toch feestelijke peertjes... Een lust om te zien en ze smaken heerlijk. Dat kan ik je wel vertellen. Ingrediënten 1 citroen 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlVooruitlopend op de Nationale wijnweek , hebben we afgelopen vrijdag met de wijnkring in Het Meisjeshuis wijnen van eigen bodem geproefd. Natuurlijk van de[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 1 bak stoofpeertjes (400 g, koelvers) 200 ml slagroom 25 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 el limoensap 3 blaadjes gelatine (pakje 12 stuks)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 peren 1 el citroensap 4 verse vijgen 6 stengels bleekselderij 2 struikjes witlof 125 ml slagroom 400 g roquefort (kaas) (verbrokkeld) 300[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakken stoofpeertjes (a 400 g, koelvak) 1 eetlepel limoensap 100 ml rode port 1 kaneelstokje 4 eetlepels donkere basterdsuiker 4 verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 stevige handperen (geschild en in blokjes) 1 fles rodebessensap (250 ml) 1 theelepel kardemompoeder 1 zakje amandelschaafsel (45 g) 50 g[...]
Bron: ah.nlIk maak stoofpeertjes elke keer weer op een andere manier: met rode wijn of port, met alleen kaneel of met nog wat andere specerijen, in de snelkookpan of[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVooruitlopend op de Nationale wijnweek , hebben we afgelopen vrijdag met de wijnkring in Het Meisjeshuis wijnen van eigen bodem geproefd. Natuurlijk van de[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlKaasplateau Englisch Style Vinden jullie kaas ook zo lekker Oude leidse kaas op een bammetje Of belegen kaas op een boterham met roggebrood erop dat zijn 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 1 1/4 - 1 1/2 kg stoofperen ca. 12 kruidnagelen 1 pijpje kaneel ca. 65 gram suiker 1 dl rode of zwarte bessensap (ongezoet) 1 dl rode port[...]
Bron: smulweb.nl3 dl. port en 1 dl. marsala, 1 teentje knoflook, 1 rode ui, basilicum, soepgroenten, 2 el. bosbessenjam, peper en zout, kookroom Hulpmiddelen Pan, garde,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/4 - 1 1/2 kg stoofperen ca. 12 kruidnagelen 1 pijpje kaneel ca. 65 gram suiker 1 dl rode of zwarte bessensap (ongezoet) 1 dl rode port[...]
Bron: smulweb.nl