Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g aardappelen met rode schil, ongeschild, in schijfjes van 1 cm dik 1 ui, in dikke ringen 1 eetl. olijfolie ½ theel. zout 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 dl olijfolie 2 grote spaanse uien,gehakt 2 stengels bleekselderie,gehakt 2 grote tenen knoflook,gehakt 4 aardappelen,geschild en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram witte amandelen 150 ml olijf olie 150 ml zonnebloemolie 75 gr broodkorst 200 ml water 2 knoflooktenen Zout en peper 300 gram gerookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram witte amandelen 150 ml olijf olie 150 ml zonnebloemolie 75 gr broodkorst 200 ml water 2 knoflooktenen Zout en peper 300 gram gerookte[...]
Bron: smulweb.nlIndruk maken op je vrienden, wanneer die langskomen voor een etentje, wie wil dat niet? Ikzelf in elk geval wel! Ik hou ervan om mijn gasten te verwennen met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlPer ongeluk kwam ik ooit vlak voor de kerst in een zeer chic restaurant terecht. Zo eentje waar ze ogenschijnlijk meer tijd besteden aan de opmaak dan aan het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSinds Pasen mogen vlees en vis opnieuw op het menu. Ik heb er gemengde gevoelens bij. Langs de ene kant ben ik blij omdat ik best wel van een stukje vis houd[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beEen tijdje geleden heb ik mijzelf het nieuwste kookboek van Yotam Ottolenghi cadeau gedaan. Het boek heet Simpel en er staan veel gerechten in die snel en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen -circa 24 scampi′s - 250 g gerookte heilbot - 1 dl visbouillon (blokje) - 1 pijpajuintje, zeer fijn gesnipperd - 1 sjalot, -4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -circa 24 scampi′s - 250 g gerookte heilbot - 1 dl visbouillon (blokje) - 1 pijpajuintje, zeer fijn gesnipperd - 1 sjalot, -4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl