Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 el venkelzaden (desgewenst) 1 laurierblaadje 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse vellen lasagne verde, circa 175 g in totaal (zie deze website voor zelfgemaakte pasta) 500 g fijngehakte spinazie uit de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 vellen verse lasagne, circa 100 g in totaal (zie deze website voor zelfgemaakte pasta) 250 g wilde spinazie, schoongemaakt 125[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlHet is géén lasagne, maar eigenlijk toch ook weer soort van wel: Oh, oh, oh, wat háát ik tijm-en oreganoblaadjes strippen (want dat lukt eigenlijk nooit goed;[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlPastitio is een soort van Griekse lasagne. Pastitio is echter kruidiger van smaak dan het Italiaanse broertje, maar wordt ook bereid met kaas en bechamelsaus.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlWilde ik 4 maanden geleden, na 6 weken kamperen, absoluut nog niet naar huis. Werd ik zelfs al chagrijnig van de gedachte terug naar huis te moeten gaan. Nu[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlAl geruime tijd ben ik groot fan van 24 kitchen! Héérlijke tv vind ik dat, letterlijk! Mijn favoriete keuken is zoals jullie weten, Italiaans, dus Giovanni[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlJe wist dat ik een aardappelliefhebber ben, maar ook met appels kook ik graag. Eerder kwamen ze samen in deze heerlijk herfstige curry , maar vandaag schijnen[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIn het afgelopen weekend bij de boodschappen had ik prachtige aubergines meegenomen, en gisteren wilde ik ze gaan bereiden. Maar niet in een ratatouille of[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten voor de tomatensaus: - passata (700 ml) - 1 ui, fijn gesneden - 2 teentjes knoflook, fijngehakt - 2 el olijfolie - 1 tl suiker - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com