Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Feitelijk gewoon noedels met groente en een woksaus, maar in die saus zit opvallend genoeg tahin (sesampasta). En dat is niet het eerste waar ik aan denk bij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het vlees 1kg varkensnek (stuk) Zout (ongeveer een eetlepel) 2 hele steranijs 1 theelepel vijfkruidenpoeder Scheut donkere[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 hele panklare eend - 1 kleine ui, gepeld - 3 teentjes knoflook, fijn gemalen - 1 stukje gember van ca. 5 cm - 2 steranijs - Mengsel van 1[...]
Bron: smulweb.nl750 gram rode kool 1 grote ui 2 eetlepels zout 6 deciliter rode wijnazijn 6 eetlepels witte basterdsuiker 1 afgestreken eetlepel korianderzaadjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlBastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]
Bron: mangerie.blogspot.comA lot of ketchup is eaten here, especially by our son. A few days back he had the idea to make `croc monsieur` (normally eaten with just cheese here), for him[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen - 1 hele panklare eend - 1 kleine ui, gepeld - 3 teentjes knoflook, fijn gemalen - 1 stukje gember van ca. 5 cm - 2 steranijs - Mengsel van 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklapjes, in 4 cm stukjes gesneden 2 e bloem 1/2 t 5 spice powder 1/2 t gemaalde Sichuan peperkorrels 1/2 t gemalen steranijs 3 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklapjes, in 4 cm stukjes gesneden 2 e bloem 1/2 t 5 spice powder 1/2 t gemaalde Sichuan peperkorrels 1/2 t gemalen steranijs 3 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr doorregen runderriblappen 4 grote uien 2 teentjes knoflook 1 liter runderbouillon (warm!) Zeezout Vers gemalen zwarte peper 1 ½[...]
Bron: smulweb.nlWanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMoest ik met sterren werken om de moeilijkheidsgraad van een recept aan te duiden, dan kreeg dit... 5 sterren. Moeilijk dus. Alhoewel. Moeilijk is misschien[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe herfst heeft zijn intrede gedaan en dat zullen we geweten hebben. Amai, wat een weer vandaag! Ik kon echter voor de 1e keer na 4 1/2 maanden afwezigheid[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePruimentijd! Bij ons in de buurt worden bij boerderijen met pruimenbomen nog hier en daar pruimen verkocht. Dit is een leuk recept om een paar kilo pruimen mee[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl