Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 73 recepten
De wortel is denk ik wel een van de meest veelzijdige groenten die ik ken; ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, van de piepjonge, dunne voorjaarsworteltjes[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 4 personen 8 dunne kalfsschnitzels van ca. 80gr p/st zout, peper 16 kleine verse salieblaadjes 16 plakjes rauwe ham 1-2 el bloem 2 el olijfolie 25 gr[...]
Bron: smulweb.nlDoordat we elkaar op dezelfde dag wilden verrassen met asperges, hadden we voor de paasdagen twee kilo van het witte goud liggen. De eerste dag hebben we ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOp 16 juli is het nieuwe mosselseizoen weer begonnen. De dag er na werden de mosselen in de plaatselijke supermarkt tegen een gereduceerde prijs aangeboden.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g rib-runderlappen, in blokjes 1 eetlepel bloem (plus extra om te bestuiven) 2 eetlepels olie 2 uien, gesnipperd 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 kalfsschnitzels (ongepaneerd) 100 g parmaham (pakje 7 g) 8 blaadjes salie 40 g boter 100 ml droge witte wijn zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 200 g zeewolffilet 200 g Atlantische zalmfilet 200 g rode-poonfilet 200 g schelvisfilet 200 g gepelde Noordzeegarnalen 8 sint jakobsnoten 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Knoflook 1 teentje(s) tomaat (-aten),2 gevogeltebouillon,10cl citroen(en),1 olijfolie rode ui(en),1 peterselie,4 takjes salie,1 blaadje droge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 konijnenschenkels 2 grote uien in dunne plakken gesneden 1 kg. gesneden tomaten 30 gr. verse champignons in vieren 100 gr. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 gr rozijnen 4 eetlepels rum 100 gr rozijnen 3 kleine zure appels, geschild, zonder klokhuis en in blokjes gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eikelkalebassen, à circa 675 g 200 g eenden- of kippenlevertjes, ontdooid indien ze uit de diepvries komen 2 el olijfolie,[...]
Bron: allrecipes.nlEen verfijnde pasta, heel veel lekkerder dan van tevoren verwacht. Dus zit ik opeens toch achter mijn computer het recept in te tikken. En over het gerecht na[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl