Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ik heb zin in gehaktballen (dat heb je soms), maar misschien eens een keer wat minder vlezige gehaktballen. Niet zo zwaar, zeg maar, maar licht verteerbaar.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOp de foto zien ze er hartstikke mooi uit, dus staan er sinds langere tijd weer eens aardappelen op het menu. Deze Hasselbackspotatis (Hasselback aardappelen)[...]
Bron: mangerie.blogspot.com"I need something dazzling," zei zij in overbodig Engels. Maar zo is het en ik neem mijn toevlucht tot een indrukwekkende creatie van Roald Dahl, gelauwerd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comUit een oude, hele oude Tip Culinair Magazine speciale dieetbijlage (januari 1995) vis ik een recept voor soep. Met dus een beperkt aantal calorieën. En, in[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen nieuwe trend in bakland is het koekje dat op de rand van je thee-of koffiekop wordt geserveerd. Online (zoals hier ) is zelfs een speciale[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHOE GAAF IS DÍE?! Een verjaardagstaart kándelaar, met kaarsjes. Ik vind 'm helemaal geweldig en wat bijna nóg geweldiger is, is de prijs van 80 of 90 cent (bij[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen nieuwe trend in bakland is het koekje dat op de rand van je thee-of koffiekop wordt geserveerd. Online (zoals hier ) is zelfs een speciale[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOntdekking van het jaar (niet dít jaar, dat nu pas enkele dagen oud is; maar vorig jaar, 2014) in de categorie 'restaurants' was voor mij dus: Vaartsche Rijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOoit was Fujisan de enige plek in Nijmegen waar verse sushi kon worden verkregen. Dat was in een tijd voor de all-you-can-eat sushirestaurants (de één goed, de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOoit was Fujisan de enige plek in Nijmegen waar verse sushi verkregen kon worden. Dat was voordat de all-you-can-eat sushirestaurants (de één goed, de ander[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGerookte paprikapoeder van La Chinata (o.a. bij Dille&Kamille €2,95) is absoluut onvervangbaar door iets anders. Omdat het daadwerkelijk een gerookt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGerookte paprikapoeder van La Chinata (o.a. bij Dille&Kamille €2,95) is absoluut onvervangbaar door iets anders. Omdat het daadwerkelijk een gerookt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLa pièce de résistance: vissalade. In optima forma. In vis forma. Dit uit de kluiten gewassen guppie stond zijn mannetje op de buf- fettafel tijdens de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJe eigen exclusieve chipslijn is schijn- baar dé nieuwe trend voor elke zichzelf respecterende supermarkt- keten. Want net als de Albert Heijn heeft nu ook de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOp een zonnige woensdagochtend ben ik zoals gewoonlijk eigenlijk weer (te) vroeg wakker en dus sta ik, terwijl de grote wijzer naar acht uur doortikt, in de[...]
Bron: mangerie.blogspot.com