recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder nootmuskaat munt

Gevonden 15 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tartaar van krab

Heb je binnenkort visite en wil je graag uitpakken, zonder je uit te sloven? Stop met zoeken. Dit is JOUW recept. Het beantwoordt aan àlle criteria: heel[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Warme sushi, zeebaars, zeesla, miso

Mensen vragen mij wel eens of ik nog iets bijleer na 13 jaar Spermalie. Tuurlijk, elke week! Zo ook nu weer. Een warme sushi had ik nog niet gegeten en ook[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Tartaar van gerookte zalm met komkommersorbet

Zondag en niets te doen. Bij mij is dat hoogst uitzonderlijk, maar het valt nu en dan toch eens voor. Wel, dan duik ik een hele dag in mijn keuken om 3 of 4[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Mousse van sprot, rode biet, komkommer

Naast mijn wekelijkse kooklessen aan hotelschool Spermalie volg ik nog regelmatig kookdemo's en/of workshops. Bij David Selen in Bissegem, bij Breydel in[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rundtartaar, gerookte paling, Luikse siroop

Weet je wat ik zo leuk vind aan mijn wekelijkse kooklessen aan hotelschool Spermalie? De creatieve ideeën die ik erop doe, zowel naar combinatie als naar[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rammenasrolletje(s) met krab

1 hapklaar rolletje = 1 amuse, een paar rolletjes = een heus voorgerechtje. Met andere woorden, je kan alle kanten uit met dit recept. Fris-zurig en koud/rauw,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Luzine

Geen dagelijkse kost in Luzine van Jeroen Meus! Echtgenote zijn van de trainer van Gella Vandecaveye opent nogal wat deuren. Ook die van Luzine, het restaurant[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Ontbonden sushi, verse zalm

Ik ben een fan van pure smaken, van weinig werk in de keuken, van originele recepten. Welnu, met dit gerecht is 't 3 maal bingo! Veel woorden ga ik hier niet[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Vanilleglaasjes

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, gaat het hier NIET om een dessertje, maar wel om een aperitiefhapje. Met vanille? Jawel, meer nog met[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rundercarpaccio met pestomarinade

Afgelopen dinsdag was 't weer van dattum: kookles bij Spermalie in Brugge. Heel benieuwd reed ik ernaartoe, want met een chef die ik in mijn 11-jarige carrière[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Janneke Philippi Soep bij Janneke thuis

Er zijn mensen die dwepen met Ottolenghi . Er zijn er die lyrisch worden van Nigella Lawson . Als je mij vraagt wie mijn favoriete kookboekauteur is, dan koop[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Top 5 recepten van 2014

Het begint een jaarlijkse traditie te worden. Radio 2 heeft zijn 1000 Klassiekers, StuBru heeft zijn warmste week en Hap & Tap heeft zijn Top 5 van het[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Sven Ornelis, De Would-Be Chef

Eigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Oester met granité van citroenverbena en tijm

Ik heb 2 favoriete chefs. Eerst en vooral is er David Selen van het gelijknamige restaurant uit Bissegem bij wie ik maandelijks in de keuken op kookles ga. En[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Hartige eclair zoals een broodje smos

Vergeet macarons. In Frankrijk zijn het de eclairs die momenteel hoge ogen gooien. En zoals je naast zoete ook hartige macarons hebt (denk maar aan deze ), heb[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy