Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 1 grote pot van 450 gram volle kwark (op de markt FL 3,50), 2 dl creme fraiche (Fl 1,69) 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel azijn (samen een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen Zie bij de recepten Hulpmiddelen Snijplank, knoflookpers,zeef,mes, schaaltje met deksel. Voorbereiding Als komkommer gebruikt wordt ruim van[...]
Bron: smulweb.nl100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 28 augustus erg lekker, het was op voordat ik een foto kon maken! 100 gram rozijnen, 150 gram peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlWe hebben het al eerder gedaan en dat beviel zo goed, dat we gisteren op herhaling zijn gegaan: bonuskoken. Eigenlijk is het niets meer dan een soort[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 300 g volkorenpenne (zak a 500 g, biologisch) 1 bak kastanjechampignons (250 g, biologisch) 200 g belegen kaas 5 el olijfolie extra vierge 1[...]
Bron: ah.nlFoto: Hanne Sickel Het mooiste kookboek dat ik onlangs kocht is het NY Times Cookbook, dat de beste recepten uit die krant van de afgelopen 130 jaar in één[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlJeremy Fox rules! Ik volg deze Amerikaanse chef al een tijdje en eigenlijk heeft alles wat hij in zijn keuken doet, mijn warme, zeer warme[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn deze blog geef ik wat voorbeelden voor als je rustig en gezellig wilt koken en eten in een huisje. Geen culinaire hoogstandjes, maar ook geen opgewarmde[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 g kippenlevertjes, zonder vel of zeen 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 600 ml groentebouillon of water wat[...]
Bron: allrecipes.nl100 ml saffloerolie of een andere neutrale olie 150 ml uitgelekte geitenkwark = ongeveer 200 ml niet uitgelekte kwark 15 - 25 ml (appel)azijn 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlOntbijt: Wentelteefjes met gebakken banaan en yoghurt Lunch: Volkorentosti met kaas en ui Avondeten: Tortillawraps met groenten, tofu en knoflookyoghurt[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl