Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
Euh? Vanille? Neeje, die van Hap & Tap is niet op haar kop gevallen en blijven stuiteren. Er gaat wel degelijk vanille in dit voorgerecht en 't past er nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week zag ik Sofie Dumont zeebaarsfilet à l'Ostendaise maken. Het toeval wilde dat ik dat zelf ook net gemaakt had. Neen, niet de zeebaars, maar de saus.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten ½ theelepel gemalen kardemom (specerijen) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) ½[...]
Bron: ah.nlHet moet niet altijd zalm zijn. Of zeebaars. Pladijs is ook een bovenste beste visje, hoor! Een superluchtig aardappelpureetje uit de espumafles, de zilte[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beChraimeh wordt volgens Ottolenghi meestal met geelstaartmakreel gemaakt, maar hier wordt zalm gebruikt om die hier makkelijker in moten verkrijgbaar is. Moten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een heerlijk zomers gerecht uit de Marokkaanse keuken. Je hebt een tagine nodig om die intense smaak te verkrijgen, maar ook in de oven wordt het erg[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr gemengde visfilet(rode snapper/zeeduivel/zeebaars of makreel)500 gr gemengde ongekookte schelpdieren(mosselen en garnalen)/snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gemengde visfilet(rode snapper/zeeduivel/zeebaars of makreel)500 gr gemengde ongekookte schelpdieren(mosselen en garnalen)/snufje[...]
Bron: smulweb.nl