Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 89 recepten
Ingrediënten Porties: 2 1 eetlepel oestersaus 1 eetlepel zoete chilisaus 1 theelepel rode currypasta 1/2 eetlepel witte wijn 2 kipfilets, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlDe zoektocht naar een droomhotel is nog niet ten einde. Omdat het maar voor 1 nacht (op doorreis) is hoeft het interieur niet mijn smaak te zijn maar netheid,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beHierzie, het eerste niet-zoete recept van deze blog! Het moest er eens van komen... Met deze temperaturen is het een ideaal opwarmertje. Waarschuwing! De[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJoehoe! Gisteren reisde ik samen met een vriendin af naar Utrecht voor een wijnproeverij van Grapedistrict, op het kantoor van Fonq.nl. Ik was uitgenodigd via[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr runderpoulet 8 uien 4 sjalotten 2 aardappels 2 groene paprika`s 4 tros tomaten 1 teentje knoflook 1 winterwortel 100 gr roomboter 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen * 2 teentjes knoflook * 12 lamskoteletjes (600 g) * 3 laurierblaadjes * zout * 2 gedroogde chilipepertjes (chillie) * 2 dl rode wijn * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g magere varkenslappen, 500 g kalfslappen, 50 ml zonnenbloemolie, 200 g ui, 80 g wortelen, 2 kippenbouillonblokken, 1/2 el tijm, 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr Italiaanse worst, vel verwijderd 1 grote ui, gehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1,2 liter runderbouillon 125ml water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 lamsschenkels 2 middelgrote wortels, fijngehakt 2 uien, fijngehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 eetlepels versgehakte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4-6 eetlepels olijfolie 1,6kg of 4 lamsschenkels 5 eetlepels bloem 1 prei, gehalveerd en in 1,5cm stukjes gesneden 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlRunderbouillon 2 kg. Runderschenkel 350 gr. Ossenstaart 500 gr. Uien, fijngesneden 500 gr. Wortel, in plakjes gesneden 1 Steranijszaad 375 ml. Rode wijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlRegen, sneeuw en kou. Dit vraagt om troosteten, een ouderwets pruttelpotje. Dan heb je gelijk een reden om de hele middag lekker binnen te blijven. Het[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl