recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder peterselie uien gember

Gevonden 28 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Preitaart met leerdammer

gegeten 5 augustus 7 00 gram prei, boter, 1/2 el kerrie, 4 eieren, 125 gram magere kwark, 1 el bouillonpoeder, 150 gram bloem, 250 gram geraspte leerdammer,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Drie kleurensalade

100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Creme met rozijnen en amaretto

Lekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Irish tea brack

Een heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Marquise van chocolade

Heerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
bladerdeegpakketje met couscous

Een leuk bijgerechtje. Dit recept komt uit de Vegeterranean. Ik heb het wat versimpeld ivm tijdgebrek. Er kan ook nog 1/2 stengel bleekselderij, 1/2 courgette[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Bombay butter chicken

Een heerlijk subtiele smaak. Wel een aantal uren laten marineren! 2 tl djinten, 2 tl ketoembar, 2 el kerrie, 2 dl yoghurt, 800 gram kippendijtjes (zonder[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
mini-kruidkoeken

Lekker, en snel klaar en zo opgegeten, waardoor er geen foto gemaakt is. 160 gram zelfrijzend bakmeel, 160 gram lichtbruine basterdsuiker, snufje zout, 10 ml[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vruchtenbolletjes (98)

Nummer 100 komt in zicht en het wordt moeilijker om een keuze te maken wat nog binnen mijn broodproject komt, er zijn nog zoveel broden en broodjes die ik uit[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
sappige rozijnenbollen (92)

150 gram aardappelen in de schil in weinig water gaar koken, pellen en pureren. Deeg maken van aardappelpuree, 500 gram bloem, 7 gram droge gist, 50 gram[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kwark-rozijnenbolletjes (76)

smakelijke broodjes, maar ik heb al lekkerder rozijnenbolletjes gemaakt, ze waren een beetje droog, en ik vond dat de kwark er geen bijzondere broodjes van[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vruchtenring (70)

Een heerlijk zoet brood! Deeg: 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 25 gram boter, 7,5 ml gist, 25 gram basterdsuiker, 1 ei (losgeklopt), ca. 1 dl melk. Vulling: 30[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Poolse maanzaadrol (46)

gemaakt 11 november Een superlekker brood, meer gebak eigenlijk. Alles zit onder het maanzaad (bij mij in ieder geval wel), maar het is absoluut de moeite.[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
rozijnenstengels (45)

gemaakt 8 november Beetje stevige stengels, wel lekker. De pitten proef je eigenlijk niet, dus die laat ik volgende keer weg. Deeg maken van: 500 gram bloem,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
gehakt met fruit

gegeten 9 oktober 1 ui, 1 tomaat, 1/4 l blik perzikschijfjes, 2 el boter, 350 gram gehakt, 1 el bloem, 100 gram eetklare pruimen, 2 el rozijnen, 1 tl[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Koffiebroodjes (36)

gemaakt 3 oktober Deeg maken van: 450 gram bloem, 10 ml gist, 6 el boter, 10 ml zout, 1 el suiker, 260 ml water vulling: 2 in kleine stukjes gesneden appel,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy