Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
. Wildsoep met bospaddestoelen Ingredienten: 300 gram bospaddestoelen 200 gram gaar wildvlees (fazant of wilde eend) 200 gram aardappelen 2 knoflookteentjes 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood 150 ml kokend water 125 g kleine pastavormpjes, zoals ditali (buisjes) of conchiglie (schelpjes)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 30 gram roomboter 1 fijn gesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes 225 gram kalfs- of[...]
Bron: smulweb.nlVind je ze niet mooi? Geweldig wat een variatie aan kleuren en vorm en dan zijn het 'maar' gewoon peulvruchten. Deze komen uit een zakje met peulvruchtenmix[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 200 gr eekhoorntjesbrood - 1/2 kg wildvlees (ree, hert, wild zwijn) - 1 el olie - 60 gr doorregen spek - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nl1 dik stuk runderlende van 1 kg 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood 50 g zachte boter 250 g gemengde paddenstoelen, fijngehakt ½ eetlepel verse[...]
Bron: smulweb.nlVeel recepten beginnen met het fruiten van ui in boter of olie. Ook ik pak bijna dagelijks een ui uit de kast. Bij de boerderijen hier in de buurt zijn netjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten paddenstoelen voor 4 pers.: 4 st portobello of eekhoorntjesbrood (70 gr per stuk) een paar (kastanje-)champignons 40 gr verbrokkeld casinobrood[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls ik aan burgers denk, denk ik aan vlees. Veel vlees. Waar we die homp koe vandaag mee gaan vervangen? Hoe klinkt de combinatie van bulgur, paddestoelen en[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlEr zat pastinaak in mijn groentepakket en omdat ik er in het voorjaar heerlijke sushi van had gemaakt wou ik nu een soort pastinaak/rijstsalade maken. Alleen[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beKnolselderijpuree past eigenlijk overal bij. Klassiek is de combinatie met wild, maar ook bij een gebakken scholletje is ze heel lekker. Voor de feestdagen zou[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe laatste tijd zie je steeds meer recepten met zwarte knoflook opduiken en het is dan nu ook beter verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij de AH (maar bij lange na[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHaar moeder komt uit Brazilië, ze groeide op in Italië en haar grootvader woonde in Mexico. Ottolenghi protégé Ixta Belfrage combineert haar achtergrond met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, in vieren gesneden 1 grote wortel, circa 125 g, in dikke plakjes gesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr champignons (girolles, cèpes,kastanjechampignons, 250 gr gorgonzola,2à3 el light room, 1 el geroosterde pijnboompitten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr champignons (girolles, cèpes,kastanjechampignons, 250 gr gorgonzola,2à3 el light room, 1 el geroosterde pijnboompitten,[...]
Bron: smulweb.nl