Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 91 recepten
voor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el bak en braad olijfolie (Oil & Vinegar) 2 uien, fijngesneden 2 tenen koflook, fijngesneden 1 zakje Paella kruiden (Oil & Vinegar) 250g[...]
Bron: smulweb.nl20 gepelde gamba`s; 1 pakje filodeegvellen of loempiavellen. Ingredienten voor de chermoula: 3 eetlepels fijngehakte verse koriander; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote tijgergarnalen 4 el olijfolie 3 el plantaardige olie 1 a 2 beschuiten tot zeer fijn kruim gewreven 1 teentje geperste knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rauwe gamba?s 4 roma tomaten 6 tenen verse knoflook 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie ? eetlepel olijfolie 1 vers rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 grote ongepelde gamba?s 50 gr walnoten 4 el fijngehakte gladde peterselie 4 el fijngehakte verse basilicum 3 teentjes knoflook, gehakt 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nl20 gepelde gamba`s; 1 pakje filodeegvellen of loempiavellen. Ingredienten voor de chermoula: 3 eetlepels fijngehakte verse koriander; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 grote ongepelde gamba?s 50 gr walnoten 4 el fijngehakte gladde peterselie 4 el fijngehakte verse basilicum 3 teentjes knoflook, gehakt 3[...]
Bron: smulweb.nl· 12 gepelde gamba`s met staart · verse peterselie · 2 teentjes knoflook · 2 eetlepels olijfolie · 4 grote aardappels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 3 ganalen per persoon: 12 reuzengarnalen of gamba`s (het liefst vers, zoniet ontdooid uit de vriezer) 18 plakjes `lardo di Colonnata`[...]
Bron: smulweb.nl