Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 83 recepten
Ingrediënten Porties : 4 300 gr kleine wortels, geschraapt 25 gr boter 1 teentje knoflook, geplet 100 ml Marsala wijn 1/2 bouillonblokje (rund of kip),[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg rundvlees (licht doorregen) 2 pastinaken 3 rode uien 4 stengels bleekselderij 4 a 5 grote wortels 5 aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nl1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 tartaartjes 2 rode uien 1 eetlepel appel- of perenstroop 6 eetlepels runds- of gevogeltefond 2 eetlepels boter 5 eetlepels zonnebloem- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg kalfsbeenderen (officieel moet het van kalf zijn, maar het kan ook prima met rund) 2 tenen knoflook, ongepeld 1 winterwortel 2 a 3 uien,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rund vlees 750 gram. peper, zout, 1 grote tomaat, en een blokje tuinkruiden, en 1blokje rund boullion. kl. beetje kentjoer,mespunt.of komijn.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nlDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comRijst dus, maar dan geen gewone, maar risottorijst. Daar gebruik je natuurlijk Italiaanse voor. De rijstvelden van Italië liggen in Noord-Italië in de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen - 500 gram Half om Half gehakt van de (Biologische) slager - 1 Kilo aardappelen - 2 flinke uien - 50 gram ROOMboter - 20 gram milde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nl1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlDoor een simpel roquefortworstje op een terrassige hapjesplank, kwam ik gisteren terecht in één van mijn tegenwoordig schaarse 'culinaire strooptochten'. A2[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlDaag:) Een paar dagen geleden mocht ik samen met een stel andere foodbloggers een kijkje nemen in de fabriek van Van Dobben. Ik vond het ubercool om eens[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl