Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Ingrediënten Porties : 6 200 gr pure chocolade 5 dl vanillevla 1 eetl. cognac 1 1/4 dl slagroom 30 gr witte chocolade, geraspt Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr witte chocolade van goede kwaliteit, in stukjes 4 eetlepels cognac 2 eetlepels water 300 ml slagroom, geklopt 2 eiwitten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 500 gr kastanjes 250 ml melk 6 eieren, gescheiden 250 gr basterdsuiker 100 gr ongezouten boter, zacht gemaakt 100 gr gepelde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 225 g pure chocolade - 150 g boter, in blokjes - 2 eieren en 1 eidooier - 45 g fijne kristalsuiker - 120 g gekookte gepelde kastanjes, grof[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 60 g pecannoten of walnoten, gemalen - 35 g bloem - ¼ tl zout - 12 gedroogde pruimen, ontpit en in kleine stukjes gesneden - 50 ml water[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com(in english ? Please scroll down) In de koelkast stond ondertussen een flinke bak ricotta en dus ben ik eens wat gaan maken met die 'volle melk ricotta', die[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk hoop niet dat je denkt dat ik het nu over diamanten heb...want wat heb je daar nou aan als er ook chocola is?! Soms is het gewoon lekker en soms troost het[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 5 personen 500 g mascarpone 0.25 l vanillevla 2 zakjes vanillesuiker 0.125 l sterke koffie (espresso) 1 dl rum, cognac of Amaretto 12 bitterkoekjes 75 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 g mascarpone 0.25 l vanillevla 2 zakjes vanillesuiker 0.125 l sterke koffie (espresso) 1 dl rum, cognac of Amaretto 12 bitterkoekjes 75 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 plakjes bisquit van 6 cm.doorsnee en 5 mm.dik,iets cognac,115 gr,pure chocolade,5 eiwitten,50 gr.suiker,300 gr.licht opgeklopte room.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 600 gr goede bittere chocola ■ 6 dl slagroom ■ 3 afgestreken el fijne suiker ■ borrelglas amaretto of cognac ■ 1 pak[...]
Bron: smulweb.nlVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAls ik ooit al gedacht had dat ik mijn roeping om chocolatier te worden gemist had, dan ben ik daar nu van genezen. Wat een bende had ik van mijn eerste[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl