Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 190 recepten
Bij het woord garnalenkroketten denk ik aan de Vlaamse kust waar ze vaak geserveerd worden op de boulevards van plaatsen als Knokke en Oostende. De kroket mag[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 3 400 gr groene asperges 250 gr verse tagliatelle, uit het koelvak 1 eetlepel olie 2 sjalotten, fijngesneden 1 grote teen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes struisvogelbiefstukjes (a 2 stuks) op kamertemperatuur* 4 seizoenen peper 60 g boter 3 sjalotten gesnipperd 6 tenen knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes struisvogelbiefstukjes (a 2 stuks) op kamertemperatuur* 4 seizoenen peper (molen 35 g) 60 g boter 3 sjalotten gesnipperd 6 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes struisvogelbiefstukjes (a 2 stuks) op kamertemperatuur* 4 seizoenen peper (molen 35 g) 60 g boter 3 sjalotten gesnipperd 6 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g nieuwe aardappelen 150 g lenteuitjes 75 g venkel ½ teentje knoflook 3 sjalotten (75 g) 40 g pancetta 4 blaadjes verse laurier 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 Velouté-saus 1,5 liter kokend water 1,5 kippenbouillonblokje 30 gram boter 2 eetlepels bloem Soep 500 gram cantharellen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr mager rundergehakt 2 volle eetlepels groene peperkorrels zout en peper ca. 150 ml slagroom 3 druppels tabasco klontje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel zout 450 gr spruitjes, schoongemaakt en in de lengte gehalveerd 2 eetlepels olijfolie 1 snufje zeezout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 45 gr boter 6 grote sjalotten, fijngesneden 1 snufje zout en peper naar smaak 2 stokbroden, in de lengte doorgesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 sjalotjes, fijn gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijn gehakt klontje boter scheutje cognac 4 dl. gevogeltefond 3 dl. slagroom 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 quenelles: 2 sneetjes zachte witte toast, korst verwijderd 225 ml gekoelde slagroom 500 gr snoek of tilapiafilet 1 gekoeld eiwit[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 el extra vergine olijfolie 1 flinke teen knoflook, geperst 4 sjalotjes, circa 85 g in totaal, fijngesneden 1 blik fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 struikjes witlof - 50 gram boter - 1 dl droge witte wijn - 1 theelepel vloeibare honing - 1/8 ltr slagroom - zout - witte peper - 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nl