Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g magere, ontbeende varkensfilet met vel, stevig opgebonden 4 dl kokendhete kippenbouillon 2 eetl. donkere sojasaus 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 struikjes witlof - 50 gram boter - 1 dl droge witte wijn - 1 theelepel vloeibare honing - 1/8 ltr slagroom - zout - witte peper - 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g shii-take 100 g cantharellen 150 g oesterzwammen 75 g boter 2 sjalotjes gesnipperd 50 g bloem 150 ml droge witte wijn 1 pot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 250 gram gekookte asperges. - 250 gram oesterzwammen. - 250 gram garnalen. - 2 dl. kookvocht van asperges(schillen) - 15 gram boter. - 20[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 kipfilets * olijfolie * 250 g oesterzwammen * 1 sjalot * 1 teen knoflook * 3 el kidneybeans * zout, versgemalen peper * 4 wraps * 1 krop[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 struikjes witlof - 50 gram boter - 1 dl droge witte wijn - 1 theelepel vloeibare honing - 1/8 ltr slagroom - zout - witte peper - 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 g kwartelfilets (diepvries) - 1 dl muskaatwijn (Muscat de Rivesaltes) - 1 blik druiven zonder pitten (410 g) - 1 onbehandelde citroen -[...]
Bron: smulweb.nlDit is het! Het ideale hoofdgerecht voor je feestmenu als je ervoor kiest om vis te serveren. Tarbot is een echte delicatesse. Het visvlees heeft een zeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen mals stukske rundvlees, gebakken volgens de regels van de kunst. Een lekker sauske. Een smakelijk patatje. En tot slot een variatie van knapperige,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBenodigdheden voor romige paddenstoelensaus met misome en casselerrib Misome uit de Odin-tas Sinds kort hebben wij een Odin-groentenabonnement. Een kleine[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOk, niet schrikken! Als je knoflook poft gaat de scherpe smaak er af, dus je zult echt niet nog een jaar naar knoflook ruiken als je deze soep eet (echt[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl