Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Ingrediënten Porties : 6 350 g kokkels of mosselen in de schelp, schoongeborsteld 675 g verse chouriço, grof gesneden 1 grote ui, in dunne schijfjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gesneden 3 teentjes knoflook, gekneusd 1 1/2 kilo gesneden tomaten uit pak of blik 100 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 50 gr margarine 500 gr kokkels/mosselen 3 tenen knoflook (grote) 2 middelgrote uien halve gele of rode paprika 4 a 5 bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg clams gepeld 1/4 kg kokkels 1/4 kg mosselen gepeld 1/4 kg mosselen met schelp 1picoroco (slakvis) per persoon (opativo) 200 gr lenguas de[...]
Bron: smulweb.nlWat is een Wieringer Stik. Dit was voor mij en mijn collega’s tot gisterenmorgen ook een groot raadsel. In de auto naar de bestemming van ons jaarlijks[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWieringen , "het geheime waddeneiland" (zoals de eilanders - niet te verwarren met de wieringers - zelf zeggen); daar kom je normaal gesproken niet. Tenzij een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIk vertelde het eerder al. Ik ben een maniakale verzamelaar van recepten. Met Kerst kreeg ik dan ook van mijn collegaatje de culinaire scheurkalender 2013. 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKen je dat? Dat moment waarop je eten bijna op is, je laatste hap nadert en je er gewoon bijna treurig van wordt? Nu overkomt mij dit natuurlijk regelmatig...[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl't Leven begint bij 40 zeggen ze wel eens. Wel, als dat zo is dan moet dat toch extra gevierd worden, die 40ste verjaardag ? En waar kan je dat beter doen dan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIk heb 2 favoriete chefs. Eerst en vooral is er David Selen van het gelijknamige restaurant uit Bissegem bij wie ik maandelijks in de keuken op kookles ga. En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa 3 1/2 jaar sta ik soms nog heel erg versteld van wat werkt en wat niet op mijn blog. En ook de likes, shares en comments op Facebook blijven mij verbazen.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk hou van de lente Ik hou van de zon Ik open de deuren en donder van het balkon -Loesje Het is lente! Volgens de Keltische kalender is het begin van de lente,[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIedereen mag schelpdieren voor eigen gebruik rapen, als het maar in de toegankelijke gebieden gebeurt. Rondom de Oosterschelde staan borden die de categorie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl