Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Geklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -20 Hollandse asperges -zout -suiker -stukje foelie -klein bosje verse salie -zonnebloemolie -4 plakken Coburger of Parmaham (rauwe ham niet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr kleine aardappels 2 dikke stengels prei 2 grote uien 100 gr gerookte spekblokjes ½ bosje verse bieslook 1 el roomboter 2 el[...]
Bron: smulweb.nlTartiflette is een aardappelgratin, overbakken met Reblochon kaas. Reblochon kaas komt uit de Franse Haute-Savoie: de Alpenstreek die bij de wielrenners bekend[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHasselbacks Potatis is een recept dat in 1940 is bedacht door de chefkok van Hotel Hasselbacken in Stockholm (Zweden). Het recept was vooral in de jaren '70 en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlFeestelijk gerecht en kan van tevoren klaargemaakt worden. Ingrediënten: 600 g varkens- of ossenhaas 50 g Parmigiano Reggiano vlokken 6 plakjes Parmaham 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTwee BV's die op één en dezelfde dag hun boek uitbrengen en ik ben uitgenodigd naar beide boekpresentaties op exact hetzelfde moment... Tjah, dat werd kiezen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk vraag in een restaurant niet snel naar een recept, omdat 1) ze het toch niet geven en 2) het net zo gênant is als instagramfoto’s maken van je bord.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen Pasta, liefst dun gesneden Varkenshaasje (350 gr) Paddenstoelen (mix) Zwarte Olijven )liefst in knoflookolie) Trostomaten klein Knoflook Ui[...]
Bron: smulweb.nlIn april 2021 schreef ik het artikel 'vetten en zo' . Hierin deelde ik mijn ervaring over het eten van méér eiwitten en wat minder vetten. Inmiddels heb ik -[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl