Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Deze cake heeft last van een identiteitscrisis?! Het is een citroencake, maar de cake wordt eigenlijk Madeira cake genoemd. De Madeira cake heeft zijn naam te[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comEven 'n snelle foto op locatie, bij Kitchen Art : de leukste kookwinkel van Leiden! Zin om wat lekkers te bakken dit weekend? Probeer dan deze heerlijke[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comWat dacht je van 'n verrassende frittata voor bij de Paasdis? Probeer deze heerlijke Iraans-Joodse Tuinbonenkuku uit Jeruzalem , het nieuwste boek van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comTartes Tatin, ik kan er geen genoeg van krijgen: van de klassieke Tarte Tatin met appel van Cees Holtkamp tot de hartige Verrassende Tatin van Ottolenghi . En[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comVandaag is het Koekjesdag ! Op Koekjesdag trakteer je je buren op zelfgebakken koekjes. Ik maakte deze knapperige Ottolenghi-koekjes met witte chocolade en[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comNog even lekker nazomeren met deze Macadamianotencake met zonnige kokos en frisse limoen! De cake bevat geen grammetje roomboter, maar de boter mis je totaal[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com100 Joehoe! Dit is mijn 100e blogpost op Kell's Kitchen ! Om deze mijlpaal te vieren heb ik deze yummy taartjes (die amandelroom!) van Rachel Khoo gebakken.[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHuh, geen appels? Nope! Ottolenghi maakte 'n verrassend lekkere hartige versie van de Franse klassieker. In deze Tarte Tatin gaan gekarameliseerde[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comLaatst maakte ik deze verleidelijk lekkere Financiers , nu is het tijd voor het bekendere 'zusje': de Madeleine. Je weet wel, het Fransje cakeje met de[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHet zit erop! Een maand vol Guilty Pleasures. Gelukkig is inderdaad gebleken dat jullie blogs vol staan met Guilty Pleasures :-) Wat hebben jullie enthousiast[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHet eerste waar ik aan dacht toen Caroline het thema voor het Foodblogevent van mei bekendmaakte was: Strawberry Shortcake. Toch schoof ik dit idee aan de[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDeze maand host Caroline het Foodblogevent . Zij koos het thema aardbeien . Wie is daar nu niet gek op? Caroline is 'n fervent bakster en is dol op zoet![...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comYotam Ottolenghi en Sami Tamimi kennen we allemaal van de heerlijke kookboeken Ottolenghi Het Kookboek en Plenty (het laatste is alleen van Ottolenghi). Ik[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDeze biscotti zijn niet de traditionele tandenbrekers, maar een zachtere variant van de Italiaanse koekjes. De naam zegt het al, het zijn koekjes die twee[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com