Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
175 gram zachte boter, 175 gram fijne kristalsuiker, 3 eieren, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 1 tl bakpoeder, 2 tl kaneel, 4 el melk, 4 volle el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere kokospudding uit een behoorlijk bejaard boek: Desserts voor elk seizoen door Wiebe Andringa (1988). 45 gram maïzena, 5 dl melk, 40 gram suiker, 45[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere broodjes uit de Tip van maart 1984 Maak een zacht deeg van: 1,5 dl lauwe melk, 1 el zachte boter, 250 gram bloem, snuf zout, 3 el witte basterd[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor een springvorm van 18 cm. Een klein lief (en lekker) taartje. Deeg: 120 gram boter, 100 gram suiker, 1 klein ei, 240 gram bloem, 1/4 theelepel bakpoeder,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijk gerecht uit Samen koken van Rudolph Veen. Ik heb dit boek al een paar jaar, eigenlijk nooit iets uitgemaakt, en sinds ik het herontdekt heb,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere variant op gewone crème brûlée, de kardemom proef je heel subtiel 100 ml melk, 350 ml slagroom , 1/2 tl kardemompoeder, 1 el oranjebloesemwater, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept voor het foodblog-event juni 2011: Weg van de supermarkt Ik heb voor een brood gekozen met een aantal ingrediënten die niet bij de supermarkt te koop[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekkere hartige broodjes, allerlei vullingen zijn natuurlijk mogelijk. Maak deeg van: 140 ml lauwe melk, 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 2,5 ml suiker, 15[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com150 gram aardappelen in de schil in weinig water gaar koken, pellen en pureren. Deeg maken van aardappelpuree, 500 gram bloem, 7 gram droge gist, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen mooi zacht wit brood, erg fijn om panini's mee te maken. Deeg maken van: 700 gram bloem, 10 ml zout, 5 ml suiker, 7,5 ml gist, 25 gram boter, 1,5 dl warme[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijke broodjes voor een zaterdagmaal, lekker met sla Deeg maken van: 350 gram meel, 7 gram gist, 3 el handwarm water, 100 ml handwarme melk, 2 middelgrote[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit brood wordt gemaakt in een springvorm en rijst heel mooi hoog. Deeg maken van: 700 gram bloem, 5 ml zout, 25 gram boter, 5 ml suiker, 10 ml gist, 1,5 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeeg maken van 225 gram bloem, 225 gram speltmeel, 5 ml zout, 1 el lichtbruine suiker, 50 gram lijnzaad, 12,5 ml gist, 2 el zonnebloemolie, 3 dl warm water[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEcht lekker brood met een mooie binnenkant. Smaakt een beetje als Simit (Turkse broodring). Deeg maken van: 350 gram bloem, 5 ml zout, 7,5 ml gist, 1 el h[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com