Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 gr verse zalm(filet), in dunne schijven (je kunt ook gerookte plakjes zalmfilet gebruiken, maar dan geen zout gebruiken) 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Club sandwich (1) 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd , 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken , 2 tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 225 g lumache (slakvormige pasta) of andere holle pasta 4 el fijngehakte verse peterselie 4 el fijngehakte verse munt 4 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr gemengde verse kruiden: peterselie, bieslook, kervel, waterkers (of alfalfa) pimpernel, zuring, bernagie, dragon en[...]
Bron: allrecipes.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGeen dagelijkse kost in Luzine van Jeroen Meus! Echtgenote zijn van de trainer van Gella Vandecaveye opent nogal wat deuren. Ook die van Luzine, het restaurant[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe keuze om de richting dagschotels met vlees en gevogelte en nagerechten te volgen, is na 5 weken les zeker en vast de goeie keuze gebleken. Het is een toffe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEn mooie, lichte amuse voor bij het paasmenu.Het recept komt uit Boodschappen nr. 4, waar nog veel meer leuke paasgerechten in staan. 1 ei, hardgekookt 0,5 tl[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit is één van de drie kookboeken die ik kocht op het Boekenfestijn in Antwerpen vorige maand. Naarmate de temperaturen stijgen krijg ik meer en meer zin in[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 200 g dunne eiernoedels 300 g schoongemaakte sint-jakobsschelpen 1 teen knoflook, uitgeperst dun afgeraspte schil van 1 citroen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 60 ml olive oil 1/2 teaspoon dried tarragon 1 clove garlic, halved 2 pounds large shrimp, shelled 125 ml kippen bouillion (bouillion blokje)of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 60 ml olive oil 1/2 teaspoon dried tarragon 1 clove garlic, halved 2 pounds large shrimp, shelled 125 ml kippen bouillion (bouillion blokje)of[...]
Bron: smulweb.nl