Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Het zuurdesem heeft een paar dagen geparkeerd gestaan in de koelkast. Gisteren in de loop van de middag heb ik het eruit gehaald en een uur op temperatuur[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDeze broodjes zag ik eens in een folder staan van de HEMA of V&D en vond ze er wel lekker uitzien. Ik heb het plaatje toen uitgescheurd en bewaard met het[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comTruus doet het hartstikke goed en vandaag heb ik er een brood mee gebakken. Ik wilde dit in een römertopf bakken op de manier zoals Karen van Bake My Day[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDit is het vervolg op de vorige posting . Naast dat de ingrediënten iets afwijken van het eerste recept, is de werkwijze van dit brood ook iets[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comAfgelopen zaterdag werd een nieuwe voorraad bloem, meel en dergelijke afgeleverd waaronder een zakje gedroogde kikkererwten: een nieuwe aanvulling op de[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn een aantal van mijn bakboeken heb ik bij in het oog springende recepten post-it's geplakt. Zo ook bij dit recept van Peter Reinhart in The Bread Baker's[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comHet is een heel eenvoudig recept, maar het levert lekkere broodjes op. De speltmeel kan vervangen worden door volkorenmeel, maar persoonlijk vind ik speltmeel[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comHet zuurdesem heeft een paar dagen geparkeerd gestaan in de koelkast. Gisteren in de loop van de middag heb ik het eruit gehaald en een uur op temperatuur[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDeze broodjes zag ik eens in een folder staan van de HEMA of V&D en vond ze er wel lekker uitzien. Ik heb het plaatje toen uitgescheurd en bewaard met het[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comTruus doet het hartstikke goed en vandaag heb ik er een brood mee gebakken. Ik wilde dit in een römertopf bakken op de manier zoals Karen van Bake My Day heeft[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDit is het vervolg op de vorige posting . Naast dat de ingrediënten iets afwijken van het eerste recept, is de werkwijze van dit brood ook iets[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comAfgelopen zaterdag werd een nieuwe voorraad bloem, meel en dergelijke afgeleverd waaronder een zakje gedroogde kikkererwten: een nieuwe aanvulling op de steeds[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn een aantal van mijn bakboeken heb ik bij in het oog springende recepten post-it's geplakt. Zo ook bij dit recept van Peter Reinhart in The Bread Baker's[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comHet is een heel eenvoudig recept, maar het levert lekkere broodjes op. De speltmeel kan vervangen worden door volkorenmeel, maar persoonlijk vind ik speltmeel[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com