Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g gehakt van hertenvlees 200 g mager varkensgehakt 1 tl fijngeraspte verse gember 12 jeneverbessen, gekneusd ½ tl vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aubergines, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, zout en peper 1 dl olijfolie, 3 uien gesneden, 3 teentjes knoflook, 600 gram lamsgehakt, klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aubergines, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, zout en peper 1 dl olijfolie, 3 uien gesneden, 3 teentjes knoflook, 600 gram lamsgehakt, klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram speklapjes 100 gram varkenslever, in repen 100 gram gekookte ham 300 gram half-om-half gehakt 1 kleine rode paprika, in blokjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 (tamme) eendenbouten - boter en olijfolie - 10 tenen knoflook - 6 jeneverbessen - 4 takjes tijm - 2 blaadjes laurier - 4 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 (tamme) eendenbouten - boter en olijfolie - 10 tenen knoflook - 6 jeneverbessen - 4 takjes tijm - 2 blaadjes laurier - 4 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Hazerug van circa 600 gram 2 eetlepels Madeira 8 gekneusde jeneverbessen 1 eetlepel bieslook, gehakt 60 gram gezouten boter 1 Limoenschil,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nl