Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen · 600 gram vastkokende aardappels · 1 wortel · 1 rode ui · 4 teentjes knoflook · verse rozemarijn, naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 600 gram vastkokende aardappels · 1 wortel · 1 rode ui · 4 teentjes knoflook · verse rozemarijn, naar[...]
Bron: smulweb.nlVorig jaar in Gent bij restaurant Amadeus (aanrader!) Gentse waterzooi geproefd. Het is een soort gebonden kippensoep met grote stukken kip en aardappel. Ik[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 stengel bleekselderij (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 takje rozemarijn (alleen de[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 2 el olijfolie 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in schuine stukken) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kruimige aardappelen 2 tl gedroogde rozemarijn 3 el zonnebloemolie 100 g ontbijtspek 3 bosuien 75 g Parmezaanse kaas 125 ml slagroom 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg zoete aardappel 1 rode peper 3 takjes rozemarijn (alleen de naadjes) 1 el olijfolie knoflook/chilipeper (flesje 250 ml, AH Excellent)[...]
Bron: ah.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlGoh... die zomer duurde wel heel kort. Wij klagend volkje hebben het heel slecht deze dagen, want het is niets anders dan wolken en regen. Gelukkig betekend[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlNa een aantal dagen enthousiast koken ligt de groente-la van de koelkast vol met restjes Groenten. Dikke heeft een ongelooflijke hekel aan weggooien, dus heb[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen nieuw recept maken is leuk, spannend en sóms lekker. Afgelopen week maakte ik 2 - voor mij - gloednieuwe recepten die eindigden in 2 slechte maaltijden.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlBietjes... De rode winterbiet is deze maand volop verkrijgbaar. Je kunt hem zowel gekookt als rauw in de supermarkt aantreffen. De gekookte exemplaren kun je[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kleine courgette 1 bakje sojagehakt bijv. quorn of van het AH merk (175 gr.). 2 eetl. olijfolie 1 eetl. verse tijmblaadjes. 1/2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Inclusief marineertijd van 30 minuten 600 gr magere lamslappen 1 theelepel tijm 1 theelepel oregano 1 theelepel rozemarijn 1/2 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl