Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 chorizoworst 1 ui 1 laurierblad 2 teentjes knoflook 1 bol mozzarella 4 kopjes kippenbouillon 1 handje basilicum 2 el tomatenpuree 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlVegetarisch sommige mensen hekelen het woord die moeten perse vlees op tafel of anders kip of vis. Hier in huis zijn wij een beetje van beiden. Ik kan genieten[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHet is een geschikt recept voor vegetariërs en je kunt het van tevoren maken. Ik koos hiervoor het recept van Florine Boucher. Het is een beetje bewerkelijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl' Crespelle' zo heet het Italiaanse gerecht van dunne flensjes die worden gevuld en gegratineerd. We eten ze hier vaker, ooit opgepikt uit Marcella Hazan's[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 180 gr ricotta 150 gr knolselderij, schoongemaakt 15 gr geraspte parmezaan 2 eieren bieslook 300 ml groentebouillon melk zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFegato alla salvia en crespella alla Fiorentina De crespella had ik van de traiteur. Ik heb ze zelf ook wel eens gemaakt. Het is een geschikt recept voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFlexitariër. Een modewoord tegenwoordig. Het betekent dat je zeker 1x per week geen vlees eet. Volgens mij ben ik dat al heel mijn leven. Alleen bestond het[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be'De lekkerste Siciliaanse snack, zowel als tussendoortje of als lunch, is voor ons een arancino, een gefrituurde risottobal. In Catania hebben de arancini de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl©Danny Griffioen Pasta's, pizza, lasagne's, gelato en tiramisu. Van Italiaans eten kunnen wij geen genoeg krijgen. Het land, de mensen, de cultuur. Wij[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlFlexitariër. Een modewoord tegenwoordig. Het betekent dat je zeker 1x per week geen vlees eet. Volgens mij ben ik dat al heel mijn leven. Alleen bestond het[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be