Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 1 kg wild stoofvlees 3 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 9 1,6 liter kippenbouillon 1,4 kg bloemige aardappels, geschild en in blokjes 700 gr koolraap, geschild en in blokjes 600 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 ontbeende, ongerookte ham of hamschijf van 1 1/4 kg met dun vetlaagje (eventueel geweekt) 1 laurierblad 12 grote pastinaken,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter of 2 eetl. olijfolie 4 jonge preitjes (225 g), schoongemaakt, doormidden gesneden 225 g jonge pastinaak,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -2 eetlepels bloem -1 kg extra magere rundskarbonaden -2 teentjes knoflook -2 laurierblaadjes -500 g pastinaak -2 el pindanootolie -1 th lepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1½ kg wildzwijn (in blokjes), ½ fles witte wijn, 4 el balsamicoazijn, 3 hele knoflooktenen (geplet), 2 rode uien (in zessen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -2 eetlepels bloem -1 kg extra magere rundskarbonaden -2 teentjes knoflook -2 laurierblaadjes -500 g pastinaak -2 el pindanootolie -1 th lepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlEnglish-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDe eerste winterprik deed mijn ventje luidop denken aan een Duveltje. Ik dacht laat ik hem eens verwennen met een 'Duvel's stoofpotje'! Rundstoverij in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 4 personen: 600 g riblappen, op kamertemperatuur zout versgemalen zwarte peper 2 theelepels milde paprikapoeder 2 eetlepels bloem 50 g boter 300[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAls ik aan Ierland denk, denk ik aan regen en als ik aan regen denk, denk ik aan de herfst. Dat is nog helemaal niet zo'n gekke gedachte, want ik las laatst[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlLaat de kou maar komen, want binnen is het warm en stort ik me vol overgave op dit prachtige Ottolenghi recept. Kaneel, laurier, steranijs; winterse smaken[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl