Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
voor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 18 1 eetlepel plantaardige olie 2 uien, fijngehakt 200 gr yoghurt 1 theelepel kerriepoeder 1/2 theelepel chilipoeder 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 18 2 grote aardappels, geschild 150 gr tuin- of doperwtjes uit de diepvries, ontdooid 2 el plantaardige olie 1/2 tl komijnzaad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 7 vellen filodeeg van 30 × 50 cm, totaal circa 210 g 2 el olijfolie, extra vergine 1 el sesamzaad Couscousvulling 300 g couscous[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 tl sesamolie van geroosterd sesamzaad 3 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 90 g 1 knoflookteentje,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 60 g 1 el zonnebloemolie ½ tl korianderzaad, licht gekneusd Voor de groentevulling[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 pakje filodeeg 300 gr feta, verkruimeld 1 eetlepel gehakte verse munt 1 eetlepel verse koriander, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nl20 gepelde gamba`s; 1 pakje filodeegvellen of loempiavellen. Ingredienten voor de chermoula: 3 eetlepels fijngehakte verse koriander; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nl1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlVulling; 500 gr visfilet (kabeljjauw, koolvis 500 gr garnalen 1 pak filodeeg 1 pak mihoen 250 gr champignons 1 rode paprika Marinade; 1 klein bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmfilet 200 milliliter hete visbouillon 2 vellen filodeeg, ontdooid 50 gram boter, gesmolten 100 gram gerookte zalm (Vismarine), in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmfilet 200 milliliter hete visbouillon 2 vellen filodeeg, ontdooid 50 gram boter, gesmolten 100 gram gerookte zalm in reepjes 1[...]
Bron: smulweb.nl20 gepelde gamba`s; 1 pakje filodeegvellen of loempiavellen. Ingredienten voor de chermoula: 3 eetlepels fijngehakte verse koriander; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nl1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlEcht iets voor de kook -en bakknutselaars! Met filodeeg kun je ook lekker creatief bezig zijn. Zo kun je van die lekkere loempia's maken of van die[...]
Bron: mamakeuze.blogspot.nl