Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet 3 el droge witte wijn 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels 30 g boter 2 uien, fijngesneden 200 g champignons,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels sojaolie 4 teentjes knoflook 30 gr wortel, zeer klein gesneden 5-6 champignons, zeer klein gesneden 20 gr witte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 6-9 vellen filodeeg (ontdooid) 1/2 spitskool 5 champignons 1 winterpeen 200 gr sperziebonen 250 gr taugé 3 eieren 450 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlVulling; 500 gr visfilet (kabeljjauw, koolvis 500 gr garnalen 1 pak filodeeg 1 pak mihoen 250 gr champignons 1 rode paprika Marinade; 1 klein bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 courgette 1 bakje kastanjechampignons 1 rode ui 1 zak rucola gepelde walnoten 2-3 eetlepels balsamicoazijn 1 pak filodeeg (diepvries) zachte[...]
Bron: smulweb.nlElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVrijdag waren we 13 jaar getrouwd en ik maakte een 3-gangendiner. Vooraf makreelrilettes met versgebakken stokbrood. Dan als hoofd had ik een ander idee tot ik[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDruk weekend deze week! Gisteren na een lange schooldag flinke lading aan boodschappen in huis gehaald. Vandaag vroeg opgestaan om het huis eens grondig te[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 vellen filodeeg (vers) 5 el koolzaadolie 250 g kastanjechampignons 200 g spinazie 1 sjalot 100 g geraspte Parmezaanse kaas 4 eieren zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 4 el (olijf)olie 1 bakje champignons ((400 g), in vieren) 1 zak wokgroenten grof gesneden (400[...]
Bron: ah.nlAl een keer eerder heb ik een visstrudel gemaakt, maar ik vond het leuk om het nog eens te doen en ietsje beter. Meer kleur op het bord. Dit recept had ik ook[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlDe strudel is natuurlijk maar al te bekend met zijn appelvulling. Maar je kan veel meer doen met filodeeg. Bij deze een hartige strudel, gevuld met[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nl