Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
. Graubünden is een gebied in de Alpen waar dit heerlijke stoofgerecht van ree, wijn en kruiden, afgemaakt met room, vandaan komt. Begin minstens een dag van[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen -1/2 savooienkool -1/2 knolselder -1 ui -2 rode bieten -1 prei -1 wortel -100 g mager spek -500 g vlees van rundsborst (runderlappen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr bruine bonen, 3 uien, 1 kleine knolselderij, 1 winterwortel, 4 prei, 6 kleine saucijsjes, 200 gr magere spekblokjes, 50 gr boter, 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 Bouillon 150 gr winterwortel 1 grote ui 100 gr knolselderij 1 parelhoen 3 blaadjes foelie 3 tenen knoflook 5 kruidnagels 5[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1/2 kilo wildbeenderen, 250 gram wildpoulet, margarine (voor invetten), 1 winterpeen, 1 ui, 1 prei, 1/4 knolselderij, laurierblad, peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDit heerlijke simpele en lichte gerecht eet ik graag in deze overgangsperiode van winter naar lente, waar het, zoals nu, nog flink fris kan zijn. Er groeit nog[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com3 liter water, soepkip ca. 1 kg liefst poot en/of rauwe botten. 1 prei in grove stukken. 1 flinke wortel 1 teentje knoflook 1 ui, bestoken met 2 kruidnagels 2[...]
Bron: smulweb.nlDit heerlijke simpele en lichte gerecht eet ik graag in deze overgangsperiode van winter naar lente, waar het, zoals nu, nog flink fris kan zijn. Er groeit nog[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comHet gaat er wild aan toe in Casa Latti ! November, december is in zowat heel Europa de wild periode. De sfeer is ook anders dan in de andere seizoenen, het is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -75 g.margarine. -1.5 kg.in stukken gesneden rundvlees. -peper/zout. -snij de volgende groenten klein;1 ui,10 cm.prei,5 cm.winterwortel,stukje[...]
Bron: smulweb.nl