Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1500 gram fijne riblappen 15 gram grof gemalen peperkorels 15 gram gebroken jeneverbessen 5 gram komijn ( kummel ) 300 gram uien[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ik gebruik een grote theelepel bij onderstaande hoeveelheden Voor de currypasta 2 bakjes verse koriander 2 rode pepers (kan je niet zo goed[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Pak Mihoen 1 blikje maiskolfjes (garnering) 1 rode en groene paprika in blokjes gesneden. 1 ui gesnipperd 1 kleine prei in dunne ringen[...]
Bron: smulweb.nlZo'n bloemkool, dat gaat bij mij nooit in een keer op. Daarom is het leuk om het bloemkoolrepertoire uit te breiden zodat de volgende dag, of de dag daarop,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 2 personen 1 ei margarine of olie (om in te vetten) 1 eetlepel poedersuiker, voor het gehaktmengsel: 250 gram uien ( 3 stuks) 250 gram gekruid gehakt (zo[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 450 ml. Warm water Flinke snuf safraandraadjes 4 tl.scherp paprikapoeder 700 Gr. Aprioristisch risottorijst 2 el.olijfolie 225 Gr.ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 3 tomaten halve courgette eetlepel (olijf)olie halve limoen klein uitje 1 teentje knoflook 1 avocado 2 theelepels dilletopjes 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ik gebruik een grote theelepel bij onderstaande hoeveelheden Voor de currypasta 2 bakjes verse koriander 2 rode pepers (kan je niet zo goed[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is echt hemels! Normaal gesproken schep ik nooit zo erg op over mijn creaties, maar bij dit gerecht is het echt even nodig. Niks mis mee toch, om af[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nlDe befaamde salade (of soep) 'fous-y-tout' (smijt alles er maar in) van Madame Françoise Rosière, mijn 'patronne' in de tijd dat ik - ik zal niet zeggen hoe[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlReuzenbonen met champignons Dit is een supermakkelijk recept - en superlekker. Ik heb het drie keer gegeten, en drie keer anders. Met 'alleen maar' tomatensaus[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVorig jaar zomer, toen ik in mijn veganistische periode deze soep voor het eerst maakte, wist ik al: Deze soep mag blijven. Voor altijd! Het concept is simpel.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlZoete aardappel is het spannende zoete broertje van de 'gewone' aardappel. Zoete aardappel kan onder de schil zowel wit als oranje zijn, maar beide varianten[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl