Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 2 personen 2 blikjes linzen (à plm. 340 gr) of 250 gram linzen zelf koken volgens gebruiksaanwijzing op het pak (plm. 20 min koken!) 4 plakken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 50 g donker brood zonder korst, in blokjes gesneden 2 el olijfolie, extra vergine 250 g groene asperges, in korte stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode grapefruit 1 grote sinaasappel 225 g jonge spinazieblaadjes 250 g kanteloep-vruchtvlees, in grove stukjes gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 eetlepel wittewijnazijn 1 theelepel Provençaalse kruiden 1 theelepel honing 2 eetlepel olijfolie 1 courgette in lange dunne plakken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 vijgen - zakje rucola - basilicum - bolletje buffelmozzarella - Parmaham, ca 100 g Voor de dressing: - 2 el citroensap - 4 el olijfolie - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 1 pond groene asperges 1 blokje kippenbouillon 250 gr. rijpe aardbeien 2 eetl.goede olie voor koude bereiding 2 eetl.balsamico of witte[...]
Bron: smulweb.nlOnlangs was ik uitgenodigd op een perslunch van Parmaham (dat kon je hier al lezen). Daar at ik o.a. deze "sushi". Neen, niet de klassieke versie met Nori[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben een echte Facebook madam en speel het spel voluit: ik behoor NIET tot de categorie die alleen maar (voyeuristisch) toekijkt wat een ander doet zonder[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElke maand opnieuw zijn de vijf zoete variaties voor Danerolles croissantjes één van de meest gelezen blogposts. Dat bracht me op het idee om meer variaties te[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlDit vegetarische vijgenhapje is heerlijk als eenvoudig voorgerecht met wat salade en parmaham, of als borrelhapje ('fingerfood') op een feestje. Verse vijgen[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlDe beste tapas met uitzicht over het strand bij Tia Ilda in Carvoeiro. Ameijoas en vis bij het oudste restaurant van Lagos Adega Da Marina Loungen uit de wind[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlJohn had zin in schnitzel en het maakte verder niet hoe ik hem klaar maakte. Nu wou ik toch wel iets anders dan anders doen, dus vandaar een cordon blue op een[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet was een week van salades onder het motto: "kleine moeite, groot plezier" bereidde ik een salade met worst en appel, een salade met kip en appel en een[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten 6 eetlepels olijfolie 2 eetlepels azijn 1 theelepel honing ½ zakje veldsla (a 75 g) 2 bakjes verse meloensalade (a 250 g) 100 g rauwe[...]
Bron: ah.nlHet is nu in April nog wat vroeg in het jaar voor Vijgen, althans voor verse. Maar de Vijgenboom op Sigi's terras ontluikt en ik krijg zin. Als je ze nu vers[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl