recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder schol kaas

Gevonden 14 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkenshaasje met honing en gember - Knack[...]

"Vrouwe, dit is lekker! Echt lekker! Ik ben eerlijk he, als 't niet goed is, zeg ik het ook, maar dit is wreed lekker.", zei hij, terwijl hij zeker 3/4 van het[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Katenspek, entrecôte, peterseliewortelzalf,[...]

Wanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Gelakt varkenskroontje, pastinaakcrème,[...]

Wie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Mossel, boemboe bali saus, groene curry crème,[...]

Dit hapje is niet weggelegd voor de eerste de beste keukenkluns. Laat dat meteen duidelijk zijn. Alleen al het vinden van de ingrediënten is een hele[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Langoustine, passievrucht, sesamkoekje

Vandaag heeft mijn dochter het ouderlijk dak verlaten na (bijna) 25 jaar. En ja, ik heb het er moeilijk mee. Het lege nest syndroom, nooit gedacht dat ik er[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Mfino-beignets met warm gerookte zalm en[...]

"Of ik mij kon vrijmaken voor een kookworkshop in het kookatelier Yves Mattagne in Tour & Taxis in Brussel? Thema: Ontdek de Zuid-Afrikaanse keuken met[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Tartaar van tonijn met fetakaas en[...]

Ben je geen keukenprins(es) en wil je toch graag indruk maken op je gasten? Dan is deze tartaar wat je zoekt! Wow-effect verzekerd! Je moet alleen een beetje[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kleine paëlla op saffraanbouillon

Met dit zomerse weer begin ik echt af te tellen tot de vakantie. Afgelopen weekend kon ik al even de vakantiesfeer opsnuiven tijdens mijn kort, maar krachtig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Ontbonden sushi, verse zalm

Ik ben een fan van pure smaken, van weinig werk in de keuken, van originele recepten. Welnu, met dit gerecht is 't 3 maal bingo! Veel woorden ga ik hier niet[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Handgerolde sushi nigiri met coquille, zalm en[...]

Vandaag is 't Nieuwjaar in China en dat zullen we geweten hebben. De rayons in de grootwarenhuizen puilen uit met allerhande Aziatische artikelen: rijst,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Sint-Jacobsnootjes, granité van sake

Puur. Snel klaar. Overheerlijk. Dat zijn stuk voor stuk termen die van toepassing zijn op dit gerecht. De coquilles die we gebruikten, waren dan ook niet de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gemarineerde sint-jakobsvruchten

Ik had het er al eerder over: het nieuwste kookboek van Njam, De Gastentafel en hoe goed ik het boek wel vind! Zo goed dat ik gewoon niet kon wachten om er uit[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Tartaar van makreel, sinaas-sojavinaigrette

Met dit recept kan je écht alle kanten uit! Je kan het serveren als hapje: op een bordje, in een glaasje of op een lepel. Of als je de portie groter maakt,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kort geschroeide tonijn, paprikacoulis,[...]

Veel tonijn zal je niet tegenkomen op mijn blog. Ik probeer dit 'visje' zoveel mogelijk te vermijden, aangezien het met uitsterven bedreigd is. Maar soms, heel[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy