Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
"Vrouwe, dit is lekker! Echt lekker! Ik ben eerlijk he, als 't niet goed is, zeg ik het ook, maar dit is wreed lekker.", zei hij, terwijl hij zeker 3/4 van het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit hapje is niet weggelegd voor de eerste de beste keukenkluns. Laat dat meteen duidelijk zijn. Alleen al het vinden van de ingrediënten is een hele[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag heeft mijn dochter het ouderlijk dak verlaten na (bijna) 25 jaar. En ja, ik heb het er moeilijk mee. Het lege nest syndroom, nooit gedacht dat ik er[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Of ik mij kon vrijmaken voor een kookworkshop in het kookatelier Yves Mattagne in Tour & Taxis in Brussel? Thema: Ontdek de Zuid-Afrikaanse keuken met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBen je geen keukenprins(es) en wil je toch graag indruk maken op je gasten? Dan is deze tartaar wat je zoekt! Wow-effect verzekerd! Je moet alleen een beetje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet dit zomerse weer begin ik echt af te tellen tot de vakantie. Afgelopen weekend kon ik al even de vakantiesfeer opsnuiven tijdens mijn kort, maar krachtig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben een fan van pure smaken, van weinig werk in de keuken, van originele recepten. Welnu, met dit gerecht is 't 3 maal bingo! Veel woorden ga ik hier niet[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag is 't Nieuwjaar in China en dat zullen we geweten hebben. De rayons in de grootwarenhuizen puilen uit met allerhande Aziatische artikelen: rijst,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePuur. Snel klaar. Overheerlijk. Dat zijn stuk voor stuk termen die van toepassing zijn op dit gerecht. De coquilles die we gebruikten, waren dan ook niet de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk had het er al eerder over: het nieuwste kookboek van Njam, De Gastentafel en hoe goed ik het boek wel vind! Zo goed dat ik gewoon niet kon wachten om er uit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet dit recept kan je écht alle kanten uit! Je kan het serveren als hapje: op een bordje, in een glaasje of op een lepel. Of als je de portie groter maakt,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVeel tonijn zal je niet tegenkomen op mijn blog. Ik probeer dit 'visje' zoveel mogelijk te vermijden, aangezien het met uitsterven bedreigd is. Maar soms, heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be