Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 135 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 7 1 aubergine, in dunne plakken 1 eetlepel olijfolie 1 grote courgette, in dunne plakken 2 aardappels, in dunne plakken 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 150 gr rode linzen 350 ml water 1 eetlepel olijfolie 2 teentje knoflook, fijngesneden 1 kleine ui, fijngesneden 1/2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 courgette, in plakjes 1 aubergine, in plakjes 300 g vastkokende aardappels, schoongeboend en in plakjes 2 rode paprika's, zaad[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 aubergines 4 middelgrote aardappels 2 tenen knoflook extra vergine olijfolie gedroogde rode chilivlokken naar smaak 1 ei 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 dorade filets of 4 kleine, hele dorade`s schoongemaakt 2 courgette 1 aubergine 6 tomaten 2 uien 2 teentjes knoflook 1 bosje verse oregano[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr lamsgehakt 500 gr rundergehakt 2 eetl verse fijn gesneden peterselie 2 eetl verse fijn gesneden oregano 1 eetl gedroogde munt 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nlVilla Augustus is een hotel-restaurant met markt-café. De hotelkamers zijn ondergebracht in een oude watertoren en het bijbehorende pompgebouw (anno 1942) is[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering! Maak een mengsel van mosterd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAardappelpuree maken, verbrokkelde blue kaas erdoor mengen. 1 grote ui in ringen snijden, 1 el olie verhitten in koekepan, ui 20 minuten laten carameliseren.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen * Lams- of Runder gehakt (500 gram) * Aardappelpuree (1 zakje) * Champignons (1 bakje) * Ui (2 grote) * Champignonsoep (1 pakje) * Doperwten[...]
Bron: smulweb.nl