Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten Porties : 8 50 gr margarine 500 gr kokkels/mosselen 3 tenen knoflook (grote) 2 middelgrote uien halve gele of rode paprika 4 a 5 bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlKen je dat? Dat moment waarop je eten bijna op is, je laatste hap nadert en je er gewoon bijna treurig van wordt? Nu overkomt mij dit natuurlijk regelmatig...[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIk hou van de lente Ik hou van de zon Ik open de deuren en donder van het balkon -Loesje Het is lente! Volgens de Keltische kalender is het begin van de lente,[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlvoor 4 personen 1 1/2 kg. schelpdieren (mosselen, kokkels en/of venusschelpen) 3 eetl. extra virgine olijfolie 1 grote ui, gepeld en in ringen gesneden 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie, 2 gesnipperde uien, 2 teentjes fijngehakte knoflook, 75 g chorizo in stukjes, 75 g gerookte ham in blokjes, 1 tl piri-piri[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Het recept: 1 1/2 kg schelpdieren (mosselen, kokkels en/ of venusschelpen) - 3 eetlepels extra virgine olijfolie - 1 grote ui, gepeld en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Verse gemberwortel - 1 rode paprika - 5 cl olijfolie - sap en zestes van 2 limoenen - 2 eetlepels gehakte koriander - 200 g gemengde gekookte[...]
Bron: smulweb.nl