Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 5 grote pruimen, circa 75 g elk 50 g witte marsepein, in 4 porties gesneden 150 g filodeeg, ontdooid indien u filodeeg uit de[...]
Bron: allrecipes.nlDit keer is het niet Sinterklaas, maar het lange paasweekend dat eindelijk op de deur klopt. Een weekend met prachtig weer, enorm veel paasontbijtjes en[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlSoms is bloggen schrijven tegen de klok. Zo rond mijn verjaardag, begin september, eten wij altijd pruimentaart. En nu ik dit schrijf, midden september, liggen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 250 g couscous (pak 500 g, biologisch) 1 el olijfolie extra vierge 40 g boter 4 pruimen (ontpit) 6 gedroogde abrikozen 1 bakje pistachenoten[...]
Bron: ah.nlHeb je ook een grote oogst van de pruimenboom dit jaar? Dit is een makkelijk recept van Tessa Kiros waar je rustig een kilo of wat in kunt verwerken. In mijn[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlEet in kleuren! Groente en fruit zijn er in allerlei kleuren. Rood, paars, geel, wit, groen, oranje, blauw, crème. Er is veel onderzoek gaande naar de stoffen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMonkeybread is een Amerikaans brood dat bestaat uit kleine stukjes deeg die worden gewenteld in een mengsel van gesmolten boter, kaneel, bruine suiker en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMuffins, taart, koekjes, cake...allemaal zoet! TE zoet naar mijn mening, wanneer ik het in de winkel koop. Ik zeg altijd dat ik het gevoel heb alsof de glazuur[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlSoms is bloggen schrijven tegen de klok. Zo rond mijn verjaardag, begin september, eten wij altijd pruimentaart. En nu ik dit schrijf, midden september, liggen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlOmdat ik gek ben op 'eten uit de natuur' en daar veel over wil leren had ik me vorig jaar november ingeschreven voor een workshop Sleedoornlikeur maken. Het[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlHet is weeral een tijdje geleden dat ik een eetdagboekje geplaatst heb. Hier staat alles wat ik deze week gegeten heb. Aangezien ik nog altijd veganistisch eet[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAls ik 5 echte typische Hongaarse gerechten moet opnoemen, zouden de pruimen dumplings / szilvás gombóc er zeker tussen staan. Het is een heerlijk dumplings[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com