Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Lekker makkelijk voor op zaterdagavond: een bonenschotel. Bovendien een goede bodem voor Alwin, die ging stappen. Bak een fijngesneden ui en knoflook glazig,[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 1 ui, vergesnipperd 1 groene chilipeper, zaad verwijderd en fijngesneden 2 wortels, geschrapt en in stukjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 Voor de kebab 1,5 kg biefstuk, dungesneden 100 ml rode wijnazijn 100 ml olijfolie 4 eetlepels vers citroensap 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 200 ml zure room 1 el bloem 2 el maizena 4 el water 1/2 tl chilipoeder 1 tl gemalen korianderpoeder 1/2 tl gemalen gember 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 kilo stukken kip, met bot, in grove stukken gesneden 400 gr gekookte linzen 240 ml yoghurt 400 gr basmati rijst 1 tomaat 6[...]
Bron: allrecipes.nlChutney & gehaktballen Gehaktballen & chutney zijn een ideale combinatie! Op mijn blog staan al een aantal chutneyrecepten. Mijn keukenkastjes zijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBBQ-tijd, we laten het gepofte patatje voor wat het is en maken een couscous vol smaak en het geurige van de Marokkaanse keuken. Heerlijk met een stukje van de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVorige zaterdag was de laatste kookworkshop van dit jaar. De ambiance zat er helemaal in: we hebben gekookt, gegeten en genoten!! We begonnen met naancanapés[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDeze maand deden wij voor het eerst mee aan de Foodblogswap. Bij een swap wordt je, wanneer je je hiervoor opgeeft, gekoppeld aan een andere blogger. In ons[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlZomaar ergens binnenstappen en van de kaart eten is als vegan niet altijd evident. Behalve in het zuiden! Ze koken er veelal met olijfolie in plaats van boter[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn een hoekje van mijn vensterbank ligt altijd een stapeltje kookboeken en tijdschriften binnen handbereik. 's Avonds na het eten blader ik die door op zoek[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlRuim een jaar geleden heb ik mij verdiept in de Chinese Geneeskunde en Voedingsleer. Dit kwam naar aanleiding van mijn Shiatsu therapeute, zij vertelde mij[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nl