Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Umami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comErgens heb ik gelezen dat 70 % van verse zilveruitjes geëxporteerd wordt. De rest van de oogst tref je aan als potjes tafelzuur. Maar vers bij de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comZe zien er nogal vettig uit op de foto en het waren ook al niet de mooiste aubergines maar ze zijn wel lekker! Om 750 gram aubergines in te leggen, heb je het[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEven heel iets anders. Sinds een jaar of twintig hebben papegaaien, of beter gezegd halsbandparkieten, domicilie gevonden in het Vondelpark te Amsterdam. Er[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comWaar zie je deze groenten nog? Althans, ik heb ze nog nooit zien liggen tot ik bij Ekoplaza ging buurten. Zo uit het vuistje weinig spectaculair. Dus, hop: op[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIn het kader van het foodblogevent koken met alcohol zou ik nog mijn bijdrage leveren. Ik kan natuurlijk een verhandeling houden over het keukenplafond in[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comZe zien er nogal vettig uit op de foto en het waren ook al niet de mooiste aubergines maar ze zijn wel lekker! Om 750 gram aubergines in te leggen, heb je het[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEven heel iets anders. Sinds een jaar of twintig hebben papegaaien, of beter gezegd halsbandparkieten, domicilie gevonden in het Vondelpark te Amsterdam. Er[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIn het kader van het foodblogevent koken met alcohol zou ik nog mijn bijdrage leveren. Ik kan natuurlijk een verhandeling houden over het keukenplafond in mijn[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comAl enkele weken lees ik af en toe een stukje uit "Keukenprins - 100 dagen lezen en schrijven over eten" van Ronald Giphart. Het is echt zo'n boek dat je niet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comAl enkele weken lees ik af en toe een stukje uit "Keukenprins - 100 dagen lezen en schrijven over eten" van Ronald Giphart. Het is echt zo'n boek dat je niet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com