Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 5 gr (1/4 pak) eekhoorntjesbrood (Oil & Vinegar) 1 pompoen van ongeveer 1kg 250 g kastanje champignons 2 rode uien 3 tenen knoflook 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 3 gedroogde paddenstoelen (eekhoorntjesbrood of shittake * 50 gr ontbijtspek in reepjes * 15 gr boter * 3 sjalotten gesnipperd * 1 teen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram wild (ree of ander wildsoort) 50 gram gedroogd eekhoorntjesboord 125 gram mager gerookt spek 2 el reuzel 6 jeneverbessen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr eekhoorntjesbrood - 1/2 kg wildvlees (ree, hert, wild zwijn) - 1 el olie - 60 gr doorregen spek - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 gr (1/4 pak) eekhoorntjesbrood (Oil & Vinegar) 1 pompoen van ongeveer 1kg 250 g kastanje champignons 2 rode uien 3 tenen knoflook 200 g[...]
Bron: smulweb.nl1 dik stuk runderlende van 1 kg 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood 50 g zachte boter 250 g gemengde paddenstoelen, fijngehakt ½ eetlepel verse[...]
Bron: smulweb.nlLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe herfst is NIET mijn favoriete seizoen. Geef mij maar de zomer! Maar anderzijds heeft de herfst ook wel mooie kanten: noten rapen tijdens een lange[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVeel recepten beginnen met het fruiten van ui in boter of olie. Ook ik pak bijna dagelijks een ui uit de kast. Bij de boerderijen hier in de buurt zijn netjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlWildplukken is superhip! Je hebt tegenwoordig de Wildpluk Wiki van oogstenzonderzaaien.nl waar per maand vermeld staat wat er zoals te vinden is. De[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl