Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 uien, fijngesneden 1 rode paprika, zonder zaden en fijngesneden 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kleine gekookte kreeft, circa 400 g 30 g boter 1 grote ui, fijngesneden 1 stengel prei, fijngesneden 1 worteltje, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 100 gram bloem 175 gram boter 200 gram grof gehakte selderij 1 grote ui, grof gehakt 1 grote groene paprika, grof gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr rauwe tonijnfilet 200 gr kabeljauwfilet 200 gr gekookte mosslen 200 gr gepelde grote garnalen 10 rijpe tomaten 1 grote aardappel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1.5 kg rijpe tomaten 2 teentjes knoflook 2 laurierblaadjes 1 theel. korianderpoeder 1 theel. kerrie 100 g lichtbruine basterdsuiker 0.25 l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr rauwe tonijnfilet 200 gr kabeljauwfilet 200 gr gekookte mosslen 200 gr gepelde grote garnalen 10 rijpe tomaten 1 grote aardappel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlZonder vlees Dit is een lekker vegetarisch recept voor een dagje zonder vlees. En weer eens wat anders dan de eeuwige gehaktvulling. Het is een leuk recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDruk, druk, druk.... Ik ben bezig met een groot artikel over deeg voor het bakken van taarten etc. Daar gaat veel tijd in zitten en daarom even een gemakkelijk[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlJa mijn maaltijd van vandaag sluit erg aan bij dit warme weer. Dit is mijn versie op een echte Spaanse specialiteit, vond het erg lekker. Ik hoop degene die[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlBloody Mary Beef 1 stuk Runderlap van 1.5 Kg. 1 Bleekselderij 4 Rode uien 15 gr. Rozemarijn 2 Laurierblaadjes 1 Citroen 800 gr. Tomaten uit blik, fijngesneden[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlVoldoening. Dat is het woord dat bij me opkomt bij dit recept. OK. Het vergt wel wat werk. En tijd. Maar wat een voldoening krijg je wanneer je deze artisanale[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJambalaya Laat ik nu in een grijs verleden denken dat Jambalaya nu een of andere dans was... Nee hoor...Daar sloeg ik de plank mis Het is een Creools cq. Cajun[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl