Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 56 recepten
Voor €1,89 koop je bij de Albert Heijn een zak wilde spinazie van 400 gram, gewassen in ijswater. Het is een groente die ik voorheen enkel occasioneel[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn toen was ik het opeens hartstikke zat. Het zout, het zinloze vet, de vele suikers en de geraffineerde hapsnap voeding die ik aan het verorberen was. De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNet voorbij de Winkel van Sinkel is aan de Ganzenmarkt (nummer 16) te Utrecht zogeheten paviljoen De Colonie gelegen. Een grand café en restaurant op een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comUit een oude, hele oude Tip Culinair Magazine speciale dieetbijlage (januari 1995) vis ik een recept voor soep. Met dus een beperkt aantal calorieën. En, in[...]
Bron: mangerie.blogspot.comPapa komt eten (met mama) en hij krijgt zalm (mama krijgt iets anders; jazeker, ik sloof me uit) want papa is dól op vis (mama niet zo). Maar ik zou mezelf[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEerste kerstdag, zondag 25 december '11. Op bezoek bij de familie van. En we mogen elk iets klaarmaken. Carte blanche, want er is niet echt goed iets[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDiner alleen. Helemaal niet zielig, maar juist een moment om het er even van te nemen. Want er moeten nog stomme losgetornde kledingstukken versteld worden[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRestaurantketen Humphrey's opende meer dan twintig jaar gele- den zijn eerste filiaal in Nijmegen. Het idee was "drie gangen, één prijs, een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe picknick die we gepland hadden des zondags viel duidelijk in het (regen)water; maar aangezien we die dag van rommelmarkt naar rommelmarkt reden in de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMeestgegeten gerecht (naast een veelheid aan rauwe groenten pur sang) tijdens mijn dagen van Dr. Mike Moreno's cyclus 1: een grote hoeveelheid (in weinig[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb zin in gehaktballen (dat heb je soms), maar misschien eens een keer wat minder vlezige gehaktballen. Niet zo zwaar, zeg maar, maar licht verteerbaar.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb met verve de wereld afgereisd (een beetje overdreven, als je het 'alleen' over Japan, Londen en Keulen hebt, maar toch) voor de betere sushi. En ik ga,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEr is tekstueel weinig verheffends aan, maar favoriet ontbijt 'du jour' (et autre jours) is zo'n bak met bosbessen, bramen en/of frambozen, gebroken lijnzaad,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn toen was daar in 2010 opeens het 400+ pagina's dikke boek van Yvette van Boven : "Home made". Iedereen had het erover en het werd prompt Kookboek van dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMijn voorliefde voor buffetten is schijnbaar groot genoeg om mijn weerstand tegen gevulde wijnbladeren (dolmadakia) makkelijk te overwinnen.... Hoewel ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen typisch ontbijt op een vrije dag: flinke pint (groene) thee; bak yoghurt met bessen, noten, lijnzaad; wat ik zo snel aan groente kan grijpen (in dit geval[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat krijg je als je een geschilde (halve? onhandig!) mango in suikersiroop kookt, pureert en mengt met mascarpone. Als je bosvruchtenjam vermengt met[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk sta zo laat op, dat ontbijten geen zin meer heeft. Niet dat ik niet ga eten, maar dat noemen we dan brunch. En aangezien mijn lijf langer dan wenselijk[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHoewel ik nog altijd niet terug in de keuken te vinden ben, omdat ik nog altijd niet lang kan staan; kan ik - voor het FoodBlogEvent van deze maand - wél een[...]
Bron: mangerie.blogspot.com