Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen PANNENKOEKENBESLAG: 2 eieren, 3,75 dl melk, 200 g meel, 1/2 tl zout, zonnenbloemolie VULLING: 400 g half om half gehakt (rund en varken), 1- 2[...]
Bron: smulweb.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk hou van de lente Ik hou van de zon Ik open de deuren en donder van het balkon -Loesje Het is lente! Volgens de Keltische kalender is het begin van de lente,[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlShoarma is lekker op een (pita)broodje, maar ook in ovenschotels, bij frietjes of de Gourmet. De voorgekruide shoarma in de supermarkt bevat naast de kruiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAls Nederlanders bij Belgen in Frankrijk dolma's uit de Turkse keuken komen eten, dan lijkt er op zijn minst toch iets gelukt te zijn van de Europese[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlProvençaalse tomaten thuis Provençaalse tomaten: ik had ze in eeuwen niet meer gemaakt. Mijn zus en ik aten in dit piep- en piepklein restaurantje Chez Henri[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPresa de cerdo is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Het is een van de 'geheime' stukken dat alleen het Iberico varken heeft. Dit recept maakte de Spaanse kok[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen Eet Lekker Mee avond tussendoor op verzoek. Amuse: Een geroosterde kastanjechampignon gevuld met paprika-walnootpesto November staat van oudsher bekend als[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlAlles gedroogde kruiden: 3 eetl Rozemarijn 1 eetl Thijm 2 eetl Basilicum 1 eetl Peterselie 1 eetl Oregano 2 eetl Bonenkruid Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nl