Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dl visbouillon (van tablet) 4 zalmmoten of zalmfilets à 150 g per stuk 2 preien 1 winterwortel 2 eetl. olijfolie 750 g voorgekookte[...]
Bron: smulweb.nlGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nl'Akropolis adieu' klinkt het op de achtergrond, mijn laatste receptje in deze Griekenland reeks. Best wel jammer, ik heb nog het een en ander op mijn 'to do'[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWeer koolrabi, dit keer niet rauw maar gegrild. Daar leent de groente zich ook heel goed voor. Deze koolrabi komt weer bij De Lepelaar vandaan, de koolrabi in[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVorig jaar maakte ik op een zonnige dag een visgerecht wat we aan de tuintafel konden eten. Toen ik het recept voor vissoep zag kreeg ik onmiddellijk dezelfde[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 200 g blonde linzen (pak 500 g) 3 takjes verse tijm 2 laurierblaadjes 600 g zalmfilet (in 4 stukken) 4 eetlepels olijfolie 3 sjalotjes[...]
Bron: ah.nlzoeken naar het recept van snelle vissoep… Ken je dat: je hebt ooit een gerecht gegeten en ineens herinner je de smaak weer en ga je op zoek naar het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze venkelstoofschotel heb ik van 24kitchen af en ik moet zeggen hij was erg lekker. Ik heb alleen niet het vocht gebonden met maizena, want daar hou ik niet[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlzoeken naar het recept van snelle vissoep… Ken je dat: je hebt ooit een gerecht gegeten en ineens herinner je de smaak weer en ga je op zoek naar het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk had twee venkelknollen meegenomen bij 'de Lepelaar' dat is een biologisch dynamisch boerenbedrijf hier niet ver vandaan. Als we niet meer zoveel groenten[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMet recht biet jes , want deze kleine rode knolletjes van de Bioplanet zijn écht mini! Perfect eigenlijk om te poffen in de oven, met schil en al (want geef[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 2 el olijfolie 2 teentjes knoflook (geperst) 1 flinke ui (gesnipperd) 1 stang prei (in ringetjes) 1 el bloem 1 dl droge witte wijn 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl