Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Doperwten-muntpuree: - 4 lente uiten - 200 gr. bevroren doperwten - 1 teentje knoflook - Blaadjes van 2 takjes munt - 2 eetlepels melk[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg ontbeende kalfsborst 250 g kastanjechampignons 2 sneetjes wittebrood zonder korst 1 ui 75 g braadboter 1 theel. verse of 1/2 theel[...]
Bron: smulweb.nlDe dagen beginnen nu echt wel serieus te lengen. Oef! Eindelijk. Het kan voor mij niet snel genoeg lente zijn. Oké, oké. Je hoort me niet klagen. We hebben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is het! Het ideale hoofdgerecht voor je feestmenu als je ervoor kiest om vis te serveren. Tarbot is een echte delicatesse. Het visvlees heeft een zeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 hele kip (in stukken gesneden) 2 kippenbouillontabletten 1 ui (gesnipperd) 250 g winterpeen (in plakjes) 1 takje tijm ((bakje 15 g),[...]
Bron: ah.nlKalkoenpasteitjes a la King Gister met rondje bloggen kwam ik op Julieta` s blog Lindaraxa`s Garden terecht Een blog met heerlijke recepten ook Deze heb ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlEen klassiek gerecht dat ik in tijden niet meer gegeten had. En wat was dat lekker! Dit is een eenvoudiger te maken versie dan het originele recept uit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe aten nog eens patatjes, zelfs een keer of twee, en voor de eerste keer polenta, vermomd als puree. Verder maakte ik deze week onze diepvries een beetje[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 reuzengarnalenstaarten 8 champignons sap van 1/2 citroen 1 potje gevulde olijven olijfolie 1 teentje knoflook 1 th zout 100 gr boter 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 5 dl bouillon * 5 dl tripel bier * 150 gr gebraden of gepocheerd gevogelte * 200 gr champignons * 2 dl room * 3 eidooiers Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 reuzengarnalenstaarten 8 champignons sap van 1/2 citroen 1 potje gevulde olijven olijfolie 1 teentje knoflook 1 th zout 100 gr boter 3[...]
Bron: smulweb.nl