Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 fijngehakte ui 4 teentjes knoflook, geperst 2 tl gemalen verse gember 2 groene chilipepepers, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 kilo stukken kip, met bot, in grove stukken gesneden 400 gr gekookte linzen 240 ml yoghurt 400 gr basmati rijst 1 tomaat 6[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1,6 kg mager runderlappen in grote blokjes gesneden 50 ml zonnebloemolie 2 uien, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 1+1/2 e masala 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlEen tijdje geleden heb ik in een uitgebreide blog het maken van een moederdeeg en het bakken van een desembrood beschreven. Daarbij heb ik veel houvast en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlMaaltijdsoep van gemende linzen met ui, spinazie, wortel & kokosmelk Je kent het vast wel, van die druilerige dagen, grijze luchten, koude wind en in de[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlHet seizoen is weer begonnen. Dit betekent dat de boekingen voor onze B&B weer binnen komen, en de moestuin om aandacht vraagt. Minder tijd om te bloggen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIk ben er nog niet aan toegekomen om serieus een plekje in de moestuin te reserveren voor rabarber. Ten eerste kreeg ik vroeger geen rabarber voorgezet en ben[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comMaria in Kotchikade, Sri Lanka. Zij gaf mij het recept voor de dahl en de vis. Mijn poging . Wikipedia: Dahl (soms dal geschreven, of daal, of dhal) is een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr komt een nieuwe serie aan! Wie niet van rijst houdt, moet even iets anders gaan doen, want in de komende 7 blogs duik ik in de stamboom van de pilaf. Van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben er nog niet aan toegekomen om serieus te overwegen een plekje in de moestuin te reserveren voor rabarber. Ten eerste kreeg ik vroeger geen rabarber[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen gerecht van Angélique Schmeinck, meesterkok en Lady-Chef of the Year 1998. In 24Kitchen, waar ik trouwens zelden naar kijk, had zij de serie ‘Impress[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlHeb jij wel eens gekookt met parelgort? Al eerder maakten wij dit lekkere ontbijtje met peer en kardemom met parelgort. Je kunt veel verschillende dingen maken[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nl