recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder lamshaas appel

Gevonden 40 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Coq au vin met groenten

Ingrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]

Bron: allrecipes.nl
Kruidige geroosterde wortelgroenten

Ingrediënten Porties : 4 1 kg wortelgroente, zoals aardappelen, bataten, worteltjes, pastinaken, koolrapen en koolrabi 225 g sjalotjes of zilveruitjes 2[...]

Bron: allrecipes.nl

Groentepastei

Ingrediënten Porties : 6 30 g boter 2 stengels bleekselderij, kleingesneden 100 g zilveruitjes 1 gele ui, kleingesneden 1 grote wortel, geschild en[...]

Bron: allrecipes.nl
Coq au vin met kruiden

Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepel olie 2 kg hele scharrelkip, in stukken gesneden 30 gr verse peterselie, gehakt 10 verse takjes tijm, alleen de[...]

Bron: allrecipes.nl
Jagerstoofschotel

Ingrediënten Porties : 6 900 gram rundriblappen 25 gr boter 250 gr magere spekreepjes ½ fles stevige rode wijn 1 winterpeen 2 uien 250 gr champignons 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Hedendaagse coq au vin

voor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]

Bron: smulweb.nl
Gehakt groentepastei met deegkorst

voor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
Coq au vin

De coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]

Bron: aantafelmettanja.blogspot.com
Wildschotel met Roqeufort

Hoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Coq au vin

Vrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Runder herfststoof waar je tenen bij omkrullen

voor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]

Bron: smulweb.nl
Runder herfststoof waar je tenen bij omkrullen

voor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]

Bron: smulweb.nl
Hazenpeper

voor 5 personen 1 kg. hazenvlees (voorbouten), 1/2 ltr. (wild)bouillon, 500 gr. gerookte spekblokjes, 1/2 gesn. ui, 100 gr. zilveruitjes, 100 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Kwarteltje opgevuld met verse bladspinazie,[...]

Ik ben geen grote fan van kwartel. Ik vind dat gepeuzel en gepruts maar niets. Alleen aan een kreeftje zit ik met plezier te sabbelen. Jaja, ik weet het, ik[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Een keer sudderlapjes, twee gerechten

Met dit voortreffelijke recept van Joep Habets heb je voor twee keer plezier, een keer de stooflapjes en de andere keer Bolognaise saus voor over de pasta.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy