Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1/2 groene kool of savooiekool (400 gram schoongemaakt) 2 aardappelen (200 gram) 2 tenen knoflook 6 blaadjes versie salie[...]
Bron: allrecipes.nlWe krijgen ze weer, kievitamines! Een heerlijk groente- en fruitpakket van De Kievit . Een bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op de biologische[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comWij zeggen hier altijd groene kool maar meestal wordt er over savooiekool gesproken. Ook als je naar een recept zoekt maak je met savooiekool meer kans. We[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWitte kool, Savooiekool of Chinese kool. Het kan allemaal. Bladeren losmaken en 2 minuten blancheren. In pan gesnipperd uitje, knoflook teentje, tomatenpuree[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMeneer kwam onverwachts thuis met een vriend. Of die kon blijven eten. “Het is experimenteel hoor!” dek ik mezelf dan altijd vlug in, als ik iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOftewel pannenkoeken van boekweitmeel… Een Franse crêpe van gewone bloem is bedoeld om met een zoet beleg te eten en galettes zijn ervoor om hartige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZoals de meeste van ons heb ik er al weken rekening mee gehouden en overal gekeken om inspiratie op te doen. Omdat wij niet met veel mensen zijn, kies ik voor[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlPasta met wat? Ja, je leest het goed, met savooiekool. Meestal wordt savooiekool gebruikt voor deftige schotels en met aardappels geserveerd. Erg lekker, maar[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept is zeer los gebaseerd op een YouTube recept dat het een Roemeens volksrecept noemt, en soortgelijke recepten beweren dat het uit Transsylvanië zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe appel-kaas beignets vond ik erg leuk. Omdat de vulling bijna smelt in de hete olie, blijft er een bijna hol 'soesje' over. Ingrediënten: Vulling voor de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDat komt goed uit bij deze sneeuw! Winterse kost uit de Valle d'Aosta . Ach, ook Gordon Ramsey heeft de zuppa gegeten: "I tasted the Seupa á la Vapelenentse".[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetl. olijfolie 500 g gekookte, vastkokende aardappels, in blokjes 200 g savooiekool, in dunne reepjes 200 g wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 grote bladeren groene- of savooiekool (harde kern eruit) 4 dunne varkensschnitzels 8 flinke plakken Parmaham 2 dl droge witte (Italiaanse)[...]
Bron: smulweb.nl