Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 6 personen 250 gr gedroogde witte bonen (een grote pot/blik kan ook) dikke plak schouderham (2 cm) +/- 300 gr krabbetjes (varkensvlees met stukjes bot,[...]
Bron: smulweb.nl500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gr gedroogde witte bonen (een grote pot/blik kan ook) dikke plak schouderham (2 cm) +/- 300 gr krabbetjes (varkensvlees met stukjes bot,[...]
Bron: smulweb.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVolgens het recept voor de pepersaus moest er Room Culinair van een bekend zuivelmerk in de saus. Room Culinair is zo'n product dat ik niet meer koop. Let maar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit is een lekkere combinatie, we willen minder aardappels eten om wat minder koolhydraten binnen te krijgen en omdat manlief er niet zo heel goed tegen kan.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels olie 500 g riblappen (in stukjes) 1 vleesbouillontablet 2 laurierblaadjes ½ bos bospeen (in stukken) 150 g koolraap (in[...]
Bron: ah.nlBij Jumbo zijn zakjes gemengde paarse en groene boerenkool te koop. Jonge boerenkool denk ik, want de blaadjes zijn vrij zacht. Dat vraagt natuurlijk om een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben op dit moment helemaal van het fermenteren, we vinden het lekker, het is heel erg gezond. Er staan dus potten in allerlei maten met diverse groentes te[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlAls je meer peulvruchten wilt eten dan zijn deze agressief gekleurde rode linzen het eerste wat je in je kast moet zetten. Niet alleen hoef je ze niet in te[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVolgens het recept voor de pepersaus moest er Room Culinair van een bekend zuivelmerk in de saus. Room Culinair is zo'n product dat ik niet meer koop. Let maar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij de lekkere recepten van hoofdgerechten voor de kerst horen natuurlijk ook bijgerechten. Bij het kerstdiner serveer ik meestal diverse bijgerechten, voor[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMet deze aangename temperaturen zul je het niet gauw merken maar de winter is al volop aan de gang! Het nieuwe jaar is alweer ingewijd en daarmee ook een[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nl