Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 savooiekool, zonder kern en in vieren gesneden 115 gr boter 70 gr verse champignons, gesneden 2 eetlepels kruidenzout 350 ml[...]
Bron: allrecipes.nlWe krijgen ze weer, kievitamines! Een heerlijk groente- en fruitpakket van De Kievit . Een bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op de biologische[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comHet foodblogevent van februari was een nieuw begin in onze maandelijkse challenge. En wat een begin hebben we gemaakt! Er stroomden veel meer recepten binnen[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comNieuw jaar, nieuwe kansen. Eind vorig jaar ging het niet zo goed met ons maandelijkse foodblog event. Veel afmeldingen en weinig mensen die geinspireerd[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comOns mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: ¼ zeer fijn gesneden savooiekool of sla 8 sjalotten 10 radijsjes 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en fijn gesneden 3 el vissaus 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVol bewondering ben ik, nog steeds, over de prachtige bladeren van de savooiekool. Als bij de huid van een lachende oudere man/vrouw zie je de diepe rimpels[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlOns mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWij zeggen hier altijd groene kool maar meestal wordt er over savooiekool gesproken. Ook als je naar een recept zoekt maak je met savooiekool meer kans. We[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMijn zus had zakjes met rijstsmaakmakers uit Japan. Een ervan was om pruimenrijst te maken. Dit zakje met gedroogde vlokken roer je na het koken door de gare[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlSavooiekool : A lleen al voor de bladeren zou je het er mee doen. Prachtig groen , grillig met grove nerven, waarvan de bladen van buiten naar binnen steeds[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWitte kool, Savooiekool of Chinese kool. Het kan allemaal. Bladeren losmaken en 2 minuten blancheren. In pan gesnipperd uitje, knoflook teentje, tomatenpuree[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMeneer kwam onverwachts thuis met een vriend. Of die kon blijven eten. “Het is experimenteel hoor!” dek ik mezelf dan altijd vlug in, als ik iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen lijstje van mijn recepten in 2012 is een persoonlijke ' trip down memory lane ’. Wat is er veel gebeurd… Met als hoogtepunt toch wel dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMan, dit was lekker! Dankzij het langdurig inkoken van vermouth en bouillon blijft er een saus over die bol staat van smaak. Geweldig lekker met de kool. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl